Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RAP]Co sądzicie o twórczości Słonia?

Argonas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem SŁOŃ jest dobry, większość jego kawałków to tematyka brutalnych gwałtów, przemocy i flaków co świetnie komponuje się z horrorcore ale moim faworytem do tego jest BISZ, naprawdę jego teksty połączone z jego flow tworzą taki liryczny burdel w mojej głowie że nie wiem co się dzieję. I teraz takie słowo do wszystkich psychofanów, to że Słoń jest aktualnie najpopularniejszym artystą w tym gatunku rapu nie znaczy że akurat dla wszystkich musi być numeren jeden = )

To tera tak.

-Bisz nie ma flow

-tematyka nie czyni rapera dobrym

-Słoń nie może być numerem 1

e: Dzisiaj o 23 wielki powrut

Opublikowano

Wg mnie słoń to wack...

ZR_o79.gif

Opublikowano

Dyskusja z takimi ludźmi mija się z celem. Dla Ciebie jest chujowy, a dla innych jest zajebisty. Nie narzucaj nikomu swoich przekonań, bo to jest chore.

Białas... nadal uważam, że lepiej mu szło poza Prosto, ale to tylko MOJA opinia i mam do niej prawo, kończę, eot.

Co do Białasa uważam tak samo, mam nadzieje ze h8me4 pozamiata.

2d96yqp.jpg

"TO JEST NOWY SORT STYLU!"

Opublikowano

jeszcze jednak wróciłem, tak z ciekawości.
Jak Wojtek sprzeda w chuj płyt, tak naprawdę dużo, to nadal będzie średniak dla Was?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

jeszcze jednak wróciłem, tak z ciekawości.

Jak Wojtek sprzeda w chuj płyt, tak naprawdę dużo, to nadal będzie średniak dla Was?

Powiedz mi co to ma do umiejętności? Kurwa może diamenta opierdolić i to nic nie zmieni.

Kurwa głupi tok myślenia i tyle, dla przykładu OSTRy wydaje prawie co roku i nawet CHUJOWE produkcje opierdalał na złota.

PS Paluch i Kali opierdalają na OLiSie płyty, a ich materiał nie różni się niczym od stolca co rano spuszczasz w kiblu, elo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...