Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RAP]Co sądzicie o twórczości Słonia?

Argonas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ktoś tam ponad mną jest marnym hejterem, jeżeli słoń jest dla Ciebie słaby, to kogo słuchasz? Mezo?

Marnym hejterem ... Słoń jest słaby i będzie słaby ... nie słucham jakiegoś chuja we wsi tak jak ty, tylko prawdziwych raperów :)

2Pac, Eminem ?

Coś ci to mówi ? Na pewno nie bo ty nie znasz się na rapie .. ^^

P.S - Są lepsi polscy raperzy, nie chce mi się ich wymieniać ..

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ktoś tam ponad mną jest marnym hejterem, jeżeli słoń jest dla Ciebie słaby, to kogo słuchasz? Mezo?

haha

Ty nie znasz połowy ksywek których słucham: Eripe, Siwy/Lewy, Enson, Golin, każdy z nich ma w chuj lepsze linijki.

Cry me a river

Opublikowano

żal mi Wam odpisywać.
Pisząc, że słuchasz 2pac`a odnośnie słonia - wtf?

Eripe i reszta dobre mordki, ale śmiem wątpić, że kiedyś się tak wybiją Już tu nie wpadam, pis joł.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Słoń... no cóż. Dość wyróżniający się koleś pod względem tekstów. Chyba najbardziej zapada w pamięć nuta Love forever. Miażdży system, a przy tym jest świetna.

Opublikowano

żal mi Wam odpisywać.

Eripe i reszta dobre mordki, ale śmiem wątpić, że kiedyś się tak wybiją Już tu nie wpadam, pis joł.

Bo nie tylko stylistyka się liczy, ty porównujesz raperów po tematyce (beka), a nie po skillsach.

To oczywiste że 2Psc miał lepszą technikę, flow, rymy, trafne linijki niż Słoń i kto tu ma za małą wiedzę o rapie?

Co do Eripe to śmiechłem na głos, typ w podziemiu przez półtorej roku na fanpage wyjebał 16k widzów, pierdolenie że ma słabe szanse na wybicie jest co najmniej bezsensu. Słoń gdyby nie ta promocja w Unchuman itd. to dalej by nawijał do szuflady i nikt by tego nie sprawdzał, a obok jest typ co nawija do szuflady i ma fanbase, a gdyby się wpierdolił na legal to w chuj większy miałby target.

Słoń... no cóż. Dość wyróżniający się koleś pod względem tekstów. Chyba najbardziej zapada w pamięć nuta Love forever. Miażdży system, a przy tym jest świetna.

Na tej chujowej mainsteamowej scenie owszem ale tylko tam bo jeśli brać całość z podziemiem to jest wackiem i niczym się nie wyróżnia.

Opublikowano

Na tej chujowej mainsteamowej scenie owszem ale tylko tam bo jeśli brać całość z podziemiem to jest wackiem i niczym się nie wyróżnia.

Dobra. Są gusta i guściki. Nie mam zamiaru się tutaj wykłócać, bo jedni wolą Solara i Białasa, inni Eldo, a jeszcze inni Słonia. Swoją drogą od kiedy S&B weszli do Prosto to się staczają. Kiedyś jeszcze mieli kawałki, które naprawdę interesowały, a teraz zaczyna się gadanie o dupie i goździkach. Ale nvm, bo to temat o Słoniu. Mi się podoba to, że nie tworzy tak strasznie stereotypowo, ale pamiętajcie, że hajs każdego zmienia.

Opublikowano

Dobra. Są gusta i guściki. Nie mam zamiaru się tutaj wykłócać, bo jedni wolą Solara i Białasa, inni Eldo, a jeszcze inni Słonia. Swoją drogą od kiedy S&B weszli do Prosto to się staczają. Kiedyś jeszcze mieli kawałki, które naprawdę interesowały, a teraz zaczyna się gadanie o dupie i goździkach. Ale nvm, bo to temat o Słoniu. Mi się podoba to, że nie tworzy tak strasznie stereotypowo, ale pamiętajcie, że hajs każdego zmienia.

Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz. Ty porównujesz raperów po tym co nawijają, no to tu owszem, są gusta i guściki, bo nie każdemu rapowanie o gwałceniu nastolatek #Tyler The Creator może odpowiadać, ale mi chodzi o umiejętności.

Porównując umiejętności Słonia do innych raperów to nie są one wysokie, a jeśli chodzi o styl to też są tacy którzy lepiej zrobią to od niego.

O to mi chodziło :)

Co do SB to mam podzielone zdanie, bo razem nagrali pełno płyt, po prostu nie ma już o czym nawijać jeśli razem się robi (chyba) 10 płytę. Tak z tego duetu to i Białas jest wiele lepszy od Solara, bo mimo że obaj mają skillsy to jednak Solar cierpi na brak tego "czegoś", w przeciwieństwie jest Białas który jest bardzo charakterystyczny i ma rzeczywiście styl "nie do podjebania" i gdyby nagrał solo to na 70% byłby sztos, a Solar nadal musi pracować nad stylem i znaleźć to czego mu brakuje.

Opublikowano

żal mi Wam odpisywać.

Aha ... Odnośnie .. czyli Słoń nie jest raperem tylko baletnicą, a może śpiewa POP?

No wytłumacz mi bo gadasz bez sensu xD

Opublikowano

Jaraj się, albo pie*dol się.

Zabij się.

Ile pierdolenia w tym temecie to poza skalą.

Swoją drogą od kiedy S&B weszli do Prosto to się staczają

Kolejne pierdolenie Mujołszi czy jak ty tam masz na temat rapu bez żadnych argumentów i bez żadnej wiedzy o nim. No sorry, ale ile można...

Słoń to chujowy raper, a to, że nagrywa tematycznie inne kawałki niż reszta sceny (choć i tak full przeruchanych tekstów rzuca) nie znaczy, że jest dobry. Tym postem zamykam temat, bo mogę.

Opublikowano

Słoniu? Może być, dobrze nawija ;) I tak jest wielu lepszych , np. Ero , Białas (Będziecie teraz mieć ból dupy) , Ostry , Wudoe , Paluch. Tyle chyba wystarczy ;)

2d96yqp.jpg

"TO JEST NOWY SORT STYLU!"

Opublikowano

Słoniu? Może być, dobrze nawija ;) I tak jest wielu lepszych , np. Ero , Białas (Będziecie teraz mieć ból dupy) , Ostry , Wudoe , Paluch. Tyle chyba wystarczy ;)

Słoń nie nawija dobrze.

Opublikowano

Zabij się.

Ile pierdolenia w tym temecie to poza skalą.

Kolejne pierdolenie Mujołszi czy jak ty tam masz na temat rapu bez żadnych argumentów i bez żadnej wiedzy o nim. No sorry, ale ile można...

Słoń to chujowy raper, a to, że nagrywa tematycznie inne kawałki niż reszta sceny (choć i tak full przeruchanych tekstów rzuca) nie znaczy, że jest dobry. Tym postem zamykam temat, bo mogę.

Dyskusja z takimi ludźmi mija się z celem. Dla Ciebie jest chujowy, a dla innych jest zajebisty. Nie narzucaj nikomu swoich przekonań, bo to jest chore.

Białas... nadal uważam, że lepiej mu szło poza Prosto, ale to tylko MOJA opinia i mam do niej prawo, kończę, eot.

Opublikowano

Bardzo lubię jego twórczość,jedynie Szkoła Wyrzutków (większość,kilka perełek było ;) ) nie przypadła mi do gustu.Liczę,że D2 będzie dojebane.

Opublikowano

Co ma wytwórnia do tracków. Wątpię, żeby ktokolwiek z Prosto ograniczał chłopaków co do treści na płycie, więc niemądrze prawisz. Każdy jakoś się tam rozwija, a że chłopaki teraz bardziej niuskul tworzo to pewnie Ci to nie odpowiada przez co "lepiej mu szło poza Prosto".

Nie twierdzę, że coś ma Endy. ;) Pewnie masz rację. Jednak nie zaprzeczysz, że zanim weszli do Prosto tworzyli inaczej, prawda?

Opublikowano

Dyskusja z takimi ludźmi mija się z celem. Dla Ciebie jest chujowy, a dla innych jest zajebisty. Nie narzucaj nikomu swoich przekonań, bo to jest chore.

Dyskusja z ludźmi bez wiedzy mija się z celem.

Opublikowano

Powiem tak. Nie ma nikogo bardziej zajebistego niż sloń ^^. WSRH Górą !!!

A ja powiem że ci się poprzewracało w głowie, kolego ... xD

Opublikowano

Białas... nadal uważam, że lepiej mu szło poza Prosto, ale to tylko MOJA opinia i mam do niej prawo, kończę, eot.

Pewnie mnie zbanujesz za to bo w końcu masz czerwono pod nickiem .. ale sram na to na tym forum bana się dostaję nawet za oddychanie..

Dla mnie to ty nawet nie masz pojecia co piszesz i jesteś gimbusem który jara się "LOVE FOREVER"..

OH AH SŁON MNIE ZERZNIE BĘDĘ JEGO DZIWKĄ

Jak można się jarać kimś kto jest totalnym zerem nie ma nic konkretnego w swoich kawałkach.. to jak mówic że Letni hamski podryw to rap..

Nie róbcie wgl takich tematów bo sobie siare robicie.

BEKA

PS. Dyskutować można jak jest o czym.. tutaj nie ma o czym to fakty a nie coś o czym można dyskutować...

Opublikowano

Pewnie mnie zbanujesz za to bo w końcu masz czerwono pod nickiem .. ale sram na to na tym forum bana się dostaję nawet za oddychanie..

Dla mnie to ty nawet nie masz pojecia co piszesz i jesteś gimbusem który jara się "LOVE FOREVER"..

Jak można się jarać kimś kto jest totalnym zerem nie ma nic konkretnego w swoich kawałkach.. to jak mówic że Letni hamski podryw to rap..

Nie róbcie wgl takich tematów bo sobie siare robicie.

BEKA

PS. Dyskutować można jak jest o czym.. tutaj nie ma o czym to fakty a nie coś o czym można dyskutować...

Przykro mi, gimbazę mam daleko za sobą i śmiem twierdzić, że to Ty się w niej znajdujesz skoro nie dorosłeś jeszcze do szanowania zdania innych. ;-) Twoja wypowiedź jest idiotyczna, wybacz nie będę prowadzić z Tobą dyskusji, bo się nie da, eot.

Opublikowano

69of.png

apogeum beki osiągnięte XDD

gallery_1354_5_7401.gif

W sumie czego można się spodziewać po typie co ma D666 w nicku...

Eldo czy Słoń to dobry raper?

-779815eldoka.gif

Rozumiem...

ja tam uwielbiam słonia : ))

Fajnie skończ spamić, bo tylko nabijasz chujowe posty...

Opublikowano

Moim zdaniem SŁOŃ jest dobry, większość jego kawałków to tematyka brutalnych gwałtów, przemocy i flaków co świetnie komponuje się z horrorcore ale moim faworytem do tego jest BISZ, naprawdę jego teksty połączone z jego flow tworzą taki liryczny burdel w mojej głowie że nie wiem co się dzieję. I teraz takie słowo do wszystkich psychofanów, to że Słoń jest aktualnie najpopularniejszym artystą w tym gatunku rapu nie znaczy że akurat dla wszystkich musi być numeren jeden = )

=D

Opublikowano

Pewnie mnie zbanujesz za to bo w końcu masz czerwono pod nickiem ..

ale sram na to na tym forum bana się dostaję nawet za oddychanie..

A mnie się wydaje,że Ty jesteś,jak to napisałeś "gimbusem" który z całej twórczości przesłuchał tylko Love Forever.

Sam Słoń w wywiadzie stwierdził,że Love Forever wyszło mu najgorzej,i mało brakowało,a w ogóle nie znalazłoby się na płycie.

Poza tym,traktujesz muzykę zbyt poważnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...