Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SleshCraft [1.6.2] Master Of PVP ! [Wyborny Serwer PVP] UKRYTE SKRZYNKI+ Płatne Magazyny za Serwerową walute ! Gildie za itemki! [Polecam]

Xebol_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie słaby serwer,bo tylko 10 slotów... Widocznie ty jesteś jeszcze dzieckiem, które się moczy.. Powodzenia...

Zapraszam na serwer... a i po drugie panie @UP ucz się lepiej, a nie graj w minecraft'a, bo na nic nie wyrośniesz.

@REF

Pomogłem ? Wiesz co zrobić :D

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trwają dopracowywanie mapki :) Specialnie dla was :)

Dodajemy do niej najmniejsze szczegóły :)

Opublikowano

Daje bany za nic ???? 0.o ... Śmieszne.. killbill1997 wbił na serwer wziął Ekwipunek, zabili go.. Napisał: ,,Hujowy serwer, administracja jest pojebana"... Dostałeś, bana za to co napisałeś.

Dziękuję, za tak miłe skomentowanie serwera. Po Pierwsze to serwer PvP. Na którym się walczy, a nie buduję na działeczkach.. Pozdro..

Opublikowano

Autor tego postu zachowuję się bezczelnie... Po prostu pochwala pozytywne komentarze a negatywne to już pyskuje. W jednym komentarzu napisałeś że ktoś jest dzieckiem bo gra w mc i się zasika... A tak na prawdę to może ty jesteś dzieckiem jak ty założyłeś serwer a nie on OMG napisałeś reklame aby każdy zobaczył i skomentował to komentują a jak za każdym razem będziesz innych obrażał to się nie dziw że Ci nikt nie wchodzi jak Administrator (pewnie ty) tu obraża innych...

Serwer jest nie ogarnięty do końca, reklama zrobiona w 3 min. reklama 4/10

A Pan Xebol niech się lepiej uspokoi bo i jeszcze ostrzeżenie dostanie :) Ale sam się prosi.

Opublikowano

Zapraszam na serwer . Bardzo mila administracja, gra sie bardzo przyjemnie ! Jak cos moj nick to neXt .

Opublikowano

No wiesz, tylko ten typ co napsiał ,, suaby serwer " wszedł na chwilkę. Wziął ekwipunek do PvP, ktoś go zabił... i wyszedł, z serwera.. Więc na to wychodzi, ze on jest dzieckiem..., a i jego ortografia nie grzeszy pięknością...

A i Tytus... Stałem obok ciebię... uderzyłem cię ok. 20 razy i nic.. Inni gracze też napisali, że masz goda..., ale mam nadzieję, że ta sprawa jest zakończona.

Opublikowano

UWAGA !!! UWAGA !!! Powiększyliśmy sloty do 20 :) Zapraszam !

Opublikowano

Dobry Serwer na PvP

Dobrze rozbudowany

Skrzynie całkiem całkiem tylko troche mało

Ogarnięta administracja

Polecam/TheOlekPL

76561198169567059.png

Opublikowano

Lipa, najslabszy server na jakim gralem. 20 slotow A takie lagi jak by mieli 100 pluginow wgranych. Nie polecam

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Powiedz mi czy grasz przez WI-FI ? I zadaj sobie pytanko...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...