Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]17 lvl i 20 profesja

Rastamesa1323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć ,
Biję job na łuczniku ( obecnie 15lvl i 2job ) i chciałbym zapytać ile czasu zajmie mi wbicie 20 profesji za MiniLandem? Mam również dylemat w kwestii sp : Wk 99+9 czy też rang 99+9? Dopiero po 80lvl będę się interesował PvP. Dodam, że obecnie posiadam Rangera 58+5. Kolejne pytanie : posiadam wróżkę wody 46%, czy zamiana na 50% wiele zmieni?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Opublikowano

Z SP to polecam wk+9, rangera sobie dobijesz sam. Z tą profką pewien nie jestem ale myślę że około 17/18 lvl wbijesz, wymiana wróżki nie zmieni dużo, no chyba że ta z 50% to będzie z NM.

Opublikowano

Zajmie Ci mniej więcej dwa tygodnie, to też zależy ile godzin dziennie będziesz wbijać.

Kup WK, ponieważ to SP jest wymagane dla łucznika.

Nie da Ci zbyt wiele, chyba, że za darmo możesz, to tak.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

WK jest bardzo dobry dobij jeszcze 55 i chodź z gildia na ten dungeon (nie pamietam jak się nazywa ale cóż) otwierają go bodajże o godzinie 16 albo 15 a co do wróżki to jak na razie to i tak dużo ci nie zmieni moim zdaniem a z czasem sama się wyexpi

Opublikowano

WK jest bardzo dobry dobij jeszcze 55 i chodź z gildia na ten dungeon (nie pamietam jak się nazywa ale cóż) otwierają go bodajże o godzinie 16 albo 15 a co do wróżki to jak na razie to i tak dużo ci nie zmieni moim zdaniem a z czasem sama się wyexpi

To jest LoD - kraina śmierci.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...