Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProMT2 [Dedyk] [Easy]

BoskiHenio

Po zapoznaniu się z prezentacją odpowiedz na pytanie.  

496 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na ProMT2?

• Tak
      253
    • Nie
      170
    • Nie mam zdania
      73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

P.S. Jesli umiesz grac z eq z sys. ulep Mozesz pokoksic ale tylko jesli masz klasowki :P

Tylko gorzej już jak osoba która ma eq is też umie grać i też ma klasówki ;p wtedy to już raczej nie pokoksisz :)

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie to nie ten sam ProMT2 co kiedyś ! Kiedyś było fajniej (2lata temu 2011r) Eq z futer max Złoty hwang bronie fajne i max 150lvl a miałem 124lvl w niecałe 7godzin :) z robieniem eq i odrazu wojny było co robić ale teraz to nie polecam tego serwa ! Za dużo IS jest ! kiedyś owszem rejestracja kosztowała 3-2zł !- Grosze ! Ale teraz za free+is=KASA ! Wtedy na platnej reji grało ponad 800 osób i było zajebiście :D No szkoda wszystko się kiedyś kończy ,..... wróciłbym na stare dobre PROMT2 !

PS:DO GM Wycofaj all niech będzie tak jak kiedyś na stary złotych.srebnych i zwykłych hwangach ! Miecze niebios i itd ! I może być płatna reja ze 1-3zł ! PROSZĘ !

Powedz za co sie server utrzyma co bedzie mial 800 graczy albo mniej . I jak sie utrzyma ? Ile tej kasy bedzie mial z 3 miechy postoi gracze nie beda przychodzic i tylko starzy gracze beda grac to server taki padnie i nie ma sensu takiego czegos stawiac . Bo jak licznik bd stal na 800 graczy. sie ne podniesie to nie bedzie mial za co go oplacic
Opublikowano

Co ty gadasz? Eq na 250lvl możesz kupić od graczy za bryłki i to bardzo tanio. W eq na 130 też można coś wskórać w pvp, wystarczą dobre bony :)

"Dobre bony" ma 90% graczy

Nawet z eq perf na 130 cię rozłoży ktoś z eq na 250

Serwer pod is

Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki :)

Opublikowano

"Dobre bony" ma 90% graczy

Nawet z eq perf na 130 cię rozłoży ktoś z eq na 250

Serwer pod is

Ja mam 143 lvl i eq 4x abs, To potrafię rozwalić 250 :) Tylko że oni już eq z is mają i to jest lipne ....

Żeby mieć eq z is trzeba około 500-1000brylek :) To tyle to mi się nie chce dropić .

Serwer Polecam Fajnie się gra Dużo ludzi :) Miła atmosfera

Szkoda że serwer pod IS :*

Opublikowano

Czy to ten sam ProMt2 co kiedyś ?

nazwa ta sama ale to zupełnie inny server, na starym było eq do 90 potem do 102 a potem deco dał serv temu jełopowi i powstało nowe promt2 na którym bez is bd latał w eq na 140 na 250 lvl...

zbrojka 30zł,miecz 30 zł

gz serv pod is

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Serwer ciekawy lecz mogliby zająć się naprawą np. zbugowanych petów nie da się dodać zielonych sił... Ludzie wydają zł w IS na coś co nie działa...

I tak polecam mimo tego ;] Mam nadzieję że szybko naprawicie to :>

GoLGis

:)

GoLGis

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gunwo - eq tylko z is sie da ...

nie tylko z is'a :) bo na eventach też :)

Szkoda że zbroi na 250 wgl sie nie da zrobić tylko trzeba kupić od graczy którzy zakupili w item shopie lub wygrali na evencie .

Opublikowano

Nie nie wprowadza Cię w błąd :)

Sam mam 4 x 250lv (grałem jeszcze gdy była rejestracja za pln) chyba masz z 50 nowych zbrojek jak i mieczy w is ;)

Bez kasy na koncie nic nie zrobisz, wcześniej to był tylko 1 is miecz i zbrojka na każdą klasę a teraz ?

Po 20 jakiś minosów itd kostiumy is bronie is itp.

Gdy masz kasę na koncie to polecam.

Gdy chcesz coś osiągnąć a nie masz kasy to odradzam.

Przeczytałem to, anulowałem ściąganie ;D

Opublikowano

Server godny uwagi , PvP elegancko dopasowane , częste wojny , bez IS'a też można osiągnąć sporo liczą się chęci , zapraszam na server super się gra !

nieregulaminowa sygnatura

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Grałem na serwerze 3 miesiące ,serwer ma 2 lata a co kilka dni w ostatnim czasie często serwer off ,a jak już online to wyrzucało gry all graczy,

Zdarzało się że serwer offline był nawet ponad 12h bez zapowiedzi Administracji ,mam tam eq czasami wchodzę ,lecz mało już moich znajomych tam zostało

Serwer is , wysokie ceny w is , jedynie mogę powiedzieć plusy serwera to doświadczona i miła Administracja ,mam na myśli np.BoskiHenio i moderatów.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ile gra tu dziennie osób?

Bony wchodzą w maxymalnych wartościach?

W jakim czasie zdobędę perf eQ na max lvl?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Ile gra tu dziennie osób?

Bony wchodzą w maxymalnych wartościach?

W jakim czasie zdobędę perf eQ na max lvl?

eq na max lvl w minutę jak masz na koncie z 100zł.

Opublikowano

eq na max lvl w minutę jak masz na koncie z 100zł.

No to niestety prawda ciężko z eq jak cholera zostaje is albo drop na lemurach ze 3 doby bryłek he he nic więcej

Opublikowano

To lipa ;/

A dużo gra tu osób?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...