Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProMT2 [Dedyk] [Easy]

BoskiHenio

Po zapoznaniu się z prezentacją odpowiedz na pytanie.  

496 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na ProMT2?

• Tak
      253
    • Nie
      170
    • Nie mam zdania
      73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

już od dawna nie jest płatna

@topic

Grałem na serwerze długi czas, przestałem, bo zrobiło się bardzo pod IS, wolałem płatną rejestrację, chociaż wtedy każdy był równy.

Proszę nie hejtować ;) to tylko moje zdanie.

HB5fLf7.png

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

już od dawna nie jest płatna

@topic

Grałem na serwerze długi czas, przestałem, bo zrobiło się bardzo pod IS, wolałem płatną rejestrację, chociaż wtedy każdy był równy.

Proszę nie hejtować ;) to tylko moje zdanie.

A to serwer PVP ?

refff ponawiam pytanie

@przepraszam za spam

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Dalej lipa...

Po czarnej zbroi nie można już robić dalej ew. możesz kupić lepsze w item-shopie... Serwer bardzo fajny 9/10 tylko ten system

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Server totalnie pod is'a :D

Pogram tylko dla frajdy, bede gral tylko na hackach :D Bo server do niczego innego sie nie nadaje. Masz starych bogatych to bedziesz koxem w pvp. Ja na tak slaby server ( pod wzgledem is ) nie mam zamiaru wydawac kasy i pobawie sie haxami :D

Warior hack by TrueFaith i jazda :D o ile bedzie dzialac xD a jak nie to sie cos inego znajdzie :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

"Nie ma takiego nicku na naszym serwerze, wprowadzasz w bład uzytkownikow."

PRZECZYTAJ MOJ NICK OD TYLU az taki glupi nie jestem zebym podawal nick skoro gram na hackach :)

cqs8.jpg

Opublikowano

Serwer dno nie polecam. zeby sie wybic trzeba wladowac w is w chuj kasy. nie polecam.

[sorki za wulgi]

zapomnialem dodac ze sa bugi. np. jak sie expi to cofa lvl. kiedys jak gralem. nw czy to poprawili. od 121lvla mozna bylo expic nawet na pieskach... o.O

Opublikowano

Szczerze? Serwer może i ma dobrych handlarzy, ale za dużo w IS trzeba wrzucić kasiorki...

Miałem tam kiedyś też, może i nawet mam 250 i przestałem tam grać ze względu na ulepki z is'a

Opublikowano

Widzę, że autor tematu nic się nie wypowiada kiedy ludzie piszą o itemkach z is bo widocznie jak na razie dobry ma zarobek na tym... Ten serwer od dawna był dnem, na początku trzeba była za reje płacić pewnie nieźle zarobili na tym, ale kiedy już nikt się nie chciał rejestrować bo każdy konto miał to wprowadzili badziewny is. ODRADZAM TEN SERWER!. Ciekawe czego nic w prezentacji nie napisali, że itemi na wyższy lvl trzeba brać z is...

Opublikowano

gdyby nie ten pet i te zbr 250 ktorych nie mozna zdobyc w grze to bym zagral ;/

no ale server zarabiac musi wiec nie walcie tego typu komentarzy ...

Opublikowano

gdyby nie ten pet i te zbr 250 ktorych nie mozna zdobyc w grze to bym zagral ;/

no ale server zarabiac musi wiec nie walcie tego typu komentarzy ...

Z tego co sie dowiedzialem, pisalem wczoraj z wieloma ludzmi i wiekszosc pisalo ze itemki 250 zdobyli w grze nie wyajac ani 1 zl na is. Wystarcza futra i za futra mozna all wymienic. Tylko ilosc tych futer ... Jest kosmiczna, doslownie kosmiczna

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Aby utrzymac serwer PVP i by nie padł on jak inne po kilku miesiącach rozwiązanie broni i zbroi w IS jest koniecznie.

Ale teraz sluchajcie wszyscy przeciwni temu:
By grac i osiągnąć wszystko nie trzeba wydawac na IS ! Gdyby serwer był " only IS " nie grało by prawie 600 osób online.

90% serwera posiada zbroje i bronie z IS z czego bardzo duży procent po prostu ma je bez wydawania pieniędzy jak pisał przedmówca.
Wystarczy iść na Zombie i dropić bryłki i kupic od kogos!
Co tydzien rozdawane są na eventach 9kompletów ekwipunku ( Zbroja z IS + Bron ) czyli policzcie sobie ile w miesiącu.
Wszystko mozna osiągać bardzo szybko.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Serwer pod is"a wbiłem 250 i chodzę z eq na 130 lvl, ponieważ żeby zdobyć lepsze eq trzeba kupić z is"a ;/ Nie polecam

Co ty gadasz? Eq na 250lvl możesz kupić od graczy za bryłki i to bardzo tanio. W eq na 130 też można coś wskórać w pvp, wystarczą dobre bony :)

lts2.png

Opublikowano

0 nowości... Racja serwer to nareszcie odskocznia od wszystkich hardów i mediu,... Lecz brak jakich kolwiek nowości na serwerze mnie odrzuca. Nie zagram.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Dodaj skany wszystkich plików - klient, jeżeli waga jest zbyt wysoka to własnym antywirusem.

Dodaj ssy w generatorze oraz raty w %.

Czas do 2000

Opublikowano

Tak

Nie to nie ten sam ProMT2 co kiedyś ! Kiedyś było fajniej (2lata temu 2011r) Eq z futer max Złoty hwang bronie fajne i max 150lvl a miałem 124lvl w niecałe 7godzin :) z robieniem eq i odrazu wojny było co robić ale teraz to nie polecam tego serwa ! Za dużo IS jest ! kiedyś owszem rejestracja kosztowała 3-2zł !- Grosze ! Ale teraz za free+is=KASA ! Wtedy na platnej reji grało ponad 800 osób i było zajebiście :D No szkoda wszystko się kiedyś kończy ,..... wróciłbym na stare dobre PROMT2 !

PS:DO GM Wycofaj all niech będzie tak jak kiedyś na stary złotych.srebnych i zwykłych hwangach ! Miecze niebios i itd ! I może być płatna reja ze 1-3zł ! PROSZĘ !

Opublikowano

czy na serwie jest 6/7 jeśli tak czy jest tam silne i odp na klasy ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

ProMt2 to już za przeproszeniem gówno

Kiedyś było lepsze tak 2-1 rok temu ;[

Chce żeby wrócił tamten serv ;[

Nie gadaj głupot, serwer całkiem przyjemny i miło się gra, można by coś zmienić ale ogólnie serwer 9/10 :)

Opublikowano

Mam kilka pytań.

1. Czy to jest nowa odsłona ProMT2?

2. Czy jak to jest nadal to samo , to moge odzyskać konto?

Prosiłbym o kontakt z administracją serwera.

"Po prostu ku*wa proszę Cie , nic mi nie przypominaj"

Opublikowano

Powiem tak grałem tam i powiem ze serwer na 99,9% jest Pod IS w IS ( i tylko IS ) mozna kupic itemy na 250lvl cena 1 zbroji to 30zl bronie 20-25zl Oraz OX ale widac ze serwer zarabian bo kazdy ma IS'y To tyle ode mnie Dziękuje Dobranoc

P.S. Jesli umiesz grac z eq z sys. ulep Mozesz pokoksic ale tylko jesli masz klasowki :P

ach_92565.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...