Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z napisami na globalu

Seba0855

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem, że przeszedłeś proces reinstalacji?

Masz kompatybilnego DirectX'a?

Masz wszystkie sterowniki?

Reinstalacja nie pomogła. Sterowniki zaktualizowane podobnie jak DirectX.

9La1rOf.gif

Opublikowano

Skoro nie ma odpowiedzi na mój problem to być może mam źle zaktualizowane sterowniki. Zaktualizuję i dam edita. (jak ktoś chce to może dać linka do pobrania xD)

@edit nie działa. Mimo to są nadal nie widoczne napisy. Z mojego punktu widzenia nie ma ratunku, za słaby mam komputer po prostu, ale możecie nadal pisać pomysły na naprawę.

9La1rOf.gif

Opublikowano

Skoro nie ma odpowiedzi na mój problem to być może mam źle zaktualizowane sterowniki. Zaktualizuję i dam edita. (jak ktoś chce to może dać linka do pobrania xD)

@edit nie działa. Mimo to są nadal nie widoczne napisy. Z mojego punktu widzenia nie ma ratunku, za słaby mam komputer po prostu, ale możecie nadal pisać pomysły na naprawę.

nie może być słaby komp j amma słabszego i mi lc działa więc to nie to, spróbuj poszukać jakieś pliki od napisów i podmienić je bo być może są uszkodzone lub coś ci je usów tak jak ja miałem kiedyś

Opublikowano

nie może być słaby komp j amma słabszego i mi lc działa więc to nie to, spróbuj poszukać jakieś pliki od napisów i podmienić je bo być może są uszkodzone lub coś ci je usów tak jak ja miałem kiedyś

A w jakim folderze znajdują się napisy?

@edit miałeś rację, podejrzewam że winowajcą jest mój anty wirus.

log:

http://i.imgur.com/Xetzw7n.png

Zamykam temat bo nie ma sensu żeby dalej był. Poszukam na internecie plików.

9La1rOf.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...