Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Tibia 8.50 + Crack do elfa 64 BIT

Denis00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie zamierzam się rozpisywać więc do rzeczy.

Gram sobie na serverze RPG Altaron (Własny Client itd, ale nie o tym)

Gdy zainstaluje oryginałke elfa pod 8.50 to śmiga jak ta lala, z tym że jest to wersja na godzine więc nie ukrywam iż mnie to nie satysfakcjonuje..

Od 5 godzin próbuję znaleźć cracka do tej wersji elfa pod system 64 bit, lecz moje marne próby doprowadziły mnie tylko tutaj....

Udało mi się zdobyć 2 cracki.

Pierwszy to 2 pliki *.dll Które wystarczy podmienić w folderze gry... Niby wszystko fajnie, na lapku brata śmiga jak ta lala, lecz u mnie wyskakuje błąd iż nie można uruchomić tej aplikacji w systemie 64 bitowym (Applicationdoesn't work on 64 bit system) .. Jak już wspomniałem podstawowa wersja z czystej instalki śmiga.....

Drugi crack, niestety jest już trochę za stary.. Mianowicie HWID Changer.. Wszystkie key'e jakie znalazlem na internecie już powygasały..

Pan "Evolution" zaczął niestety crackować od wersji 8.56/8.57 więc też odpada..

Próbowałem też PPM -> Właściwości -> Zgodność -> I tutaj przestawiałem próbowałem już wszystkich opcji, zarówno na Cliencie Tibi jak i Elfie.. Niestety nie pomogło.

Próbowałem też odpalać to w Sandboxie , lecz bez zmian..

Prosiłbym o jakąś pomoc, chociaż znając życie nikt tu nawet nie odpisze ale warto spróbować..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...