Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Naprawa PW

Szukam rudej chętnej do seksu w śniegu  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby to naprawiono?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie jest bug, to feature, poza tym raczej nikt nie będzie chciał tracić czasu na modernizację działania IPB.

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko, bo często zapominam o wiadomościach, kiedy powiadomienie znika. Zwłaszcza jeżeli ktoś zamiast normalnego tematu pisze kropkę, na której nie widać pogrubienia. Prawda, Dami?xD

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko, bo często zapominam o wiadomościach, kiedy powiadomienie znika. Zwłaszcza jeżeli ktoś zamiast normalnego tematu pisze kropkę, na której nie widać pogrubienia. Prawda, Dami? xD

Skapnęłaś się że ten ss to Twój cytat? xD

@

Już miałem kilka razy taką sytuację, może i jest to jeden z powodów nieodpowiadania niektórych adminów na pw więc myślę że bonusem będzie to że spiny o to znikną :Dchyba

Opublikowano

Wystarczy kliknąć na profil > Komunikator i masz nieprzeczytane (o ile masz)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie, jeżeli nie przeczytałeś wiadomości wystarczy klinknąć w:

1374612187-U283563.jpg

Wyskoczą wszystkie nieprzeczytane.

Ale jak się zapomni to wiadomość zostanie przeczytana po przyjściu innej.

Poza tym jak ktoś ma 10 PW, to jeden mały ruch i wszystko zniknie(nie otworzy wszystkich naraz tylko pojedynczo).

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...