Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panujecie nad swoimi emocjami?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panuję. Chociaż dawniej nie potrafiłam, to jak mi kowal nie ulepszył (metin i 4s) to od razu wulgaryzmy w grze i takie łata fak w rl. i ban xD
Ale teraz jedynie kiedy najbardziej sie wkurzam to wtedy, kiedy komórka nie chce sie włączyć, to wale nią o ściane :D

Opublikowano

Jeżeli gram w gry, to walne czasem w biurko, albo jak mnie mocno poniesie, to jebne w lapka niestety... Ogólnie mnie jest ciężko wyprowadzić z równowagi (Gry w to nie wchodzą xD).

Opublikowano

Mnie wkurzają ludzie, którzy obgadują przy mnie moich znajomych / przyjaciół gdy ich tylko nie ma w pobliżu. A drugie co mnie wkurwia to jak jakiś kretyn nie umie Cię wyzywać tylko zaczyna tekstem "Twoja stara..."

graphic.png

Opublikowano

Jakbym nie panował,to bym w więzieniu już dawno siedział.Traktuję wszystko z dystansem,i nie mam problemów z agresją.

Opublikowano

Ja raczej panuję raczej mi się tak wydaję bo patrząc na mojego kolegę który już 6 raz wymienia bo mu pękła ;)

no dobra nie raz ryknę na cały dom "Co za jebany bot" albo coś w tym stylu ale żeby coś rozwalić to jeszcze mi się nie zdarzyło ;)

1372773027-U369116.png

Sygnatura by . Gentleman .

Opublikowano

Tylko pojeby tak robią.

Czasem się zirytuję, ale nie tak żeby drzeć mordę na cały dom.

i to jeszcze o byle

gunwo

to już wgl...

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Tak, nie martw się takimi rzeczami, a i lepiej ci będzie szło granie :)

Admin Cienia
Opublikowano

Wkurwiłem się ale już nie pamiętam o co, odchodziłem szturmem od laptopa ofc nie zdejmując słuchawek z głowy, tak przedły 3 sztuki słuchawek za 9,99 z oszołoma, nosz gorzej być nie mogło.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Tak to jest, jak się gra w badziewnego LoL'a, gdzie Cię wyzywają na każdym kroku. Psychika może nie wytrzymać.

Ja osobiście panuję nad emocjami, komputer nic dla mnie nie znaczy.

Jeszcze nigdy nie przegrałem z maszyną ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Panuję nad swoimi emocjami ale czasami można wyprowadzić mnie z równowagi a wtedy jest źle :)

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Tylko jak stracę gola w ostatnich minutach w fifie xD tak ogółem to spokojny jestem

Mam to samo.. wkurwiam się jeszcze jak gram lepiej i tracę pierwszy brame, obijając przy tym troche szafke obok.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Nie panuję nad emocjami w wystarczającym stopniu. Zbyt dużo krzyczę i płaczę. Czasem aż mną rzuca z nerwów. Jednak w internecie nie pokazuję się od tej strony. Takie reakcje są spowodowane ważniejszymi sprawami niż np. dead w jakimś mmo. Coś się nie uda w grze - wyłączam komputer. To ma być relaks, nie źródło nerwów.

#don't care

Opublikowano

Jak cie jakas gra wkurwia to przestan w nia grac, gra sie dla przyjemnosci. Ja jak padne w Docie to mowie sobie "To tylko gra, nie ma co sie wkurzac. Raz ci wyjdzie raz nie ..." Jestem dosc spokojnym czlowiekiem, ale jak ktos mnie wkurwi to ten ktos ma przejebane ...

61093c6efb.png

Opublikowano

jak ktoś mnie na forum wkurwi i oczekuje ode mnie szacunku a sam sra na mnie jak pojebany i jeszcze uważa się za dorosłego to kurwa nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...