Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jakie lubicie dziewczyny ?

Jakie lubicie dziewczyny ?  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie lubicie dziewczyny ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolor włosów ma duże znaczenie? Wg mnie, lepiej, żeby była wesoła, inteligenta i miła (Na wygląd średnio patrzę), włosy niewiele mają do gadania. Co, jakby np. podobała Ci się dziewczyna z charakteru, a miałaby inne włosy niż lubisz, to nie zainteresowałbyś się nią?

Opublikowano

Kolor włosów nie ma znaczenia..

Normalna, miła, żeby dało się z nią na luzie pogadać.

Nie cierpię grubych bo jedna mnie nawet parówką nazywała... Rozumiem, że to podchodzi pod zwracanie uwagi na wygląd, ale dziewczyny grube pokazują tylko jakie są leniwe :F

graphic.png

Opublikowano

Pusty temat, jak cholera ;/ Wy oceniacie dziewczyny ("ta jest ładna w chuj!", "ta ma tłustą dupę", "a ta ma krzywy ryj!!!"), a gdy one was oceniają, to płaczecie i zaczynacie je obgadywać....

Opublikowano

Kolor włosów nie ma znaczenia, ja pacze na twarz. Bo może się okazać że ma piękne włosy, a twarz brzydką

Ale jeżeli ma być kolor włosów to brunetka.

Opublikowano

Jeśli już rzeczywiście stawiamy wygląd jako kryterium wyboru dziewczyny to zawsze gustowałem w brunetkach i właściwie tylko z takimi się umawiałem.

Ale powiem Wam Panowie, jako nauczony doświadczeniem, że możecie sobie lubić takie czy inne a Wasze serce może skraść zupełnie niepasująca do Waszych upodobań dziewczyna ;)

Ja wybierałem niskie brunetki, tymczasem moja ukochana jest wysoką blondynką. Fuck logic :D

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Jak już trzeba to w głębi serca wybrałbym brunetkę, lecz to nie jest najważniejsze, najważniejszy jest charakter, podejście do życia etc. pozytywne, a najważniejsze to żeby dziewczyna ta nie ubierała sie na co dzień jak ostatnia kurewka -./-

; *

Opublikowano

Ogólnie to na pierwszym miejscu postawiłbym brunetki,ale znam wiele blondynek które w niczym nie odstępują dziewczyną z ciemnymi włosami . Nie oszukujmy się, wygląd jest ważny ale nie najważniejszy,dziewczyna musi mieć także coś w głowie.

Opublikowano

A ja lubię dziewczyny które mają dużo w głowie a nie tylko cycki i dupe :D

A co do tematu to lubię Brunetki, lecz jak mówiłem, liczy się to co jest w głowie a nie na niej :)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...