Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jakie lubicie dziewczyny ?

Jakie lubicie dziewczyny ?  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie lubicie dziewczyny ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zdecydowanie brunetki, rude.. wszstko tylko nie blond :D

Jesli chodzi o charakter.. wole spokojne, nie jakies gimby/męskie. Nie cierpie dziewczyn, ktore np. Ogladaja horrory, graja w gry (ale wiecie, tak szpanuja ze sa grajace) przeklinaja co 2 slowa i ciagle o rownouprawnieniu.

Wolalbym taką... niesmiałą, w okularach moze, zaczytaną. Ogladalicie moze animacje Rio? Cos jak glowna bohaterka :) albo klasyka- mila, zabawna, madra itp. Mam 2 dobrych kolegow i tez bym nie chcial dziewczyny z tabunem znajomych.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Kolor włosów jest obojętnie, ważne żeby kobieta nie miała " musku gimbazy ", wolę taką spokojną, " zaczytaną " niż ta która chodzi ciągle na imprezy i puszcza się z byle kim ; ))

; *

Opublikowano

kolor włosów ma małe znaczenie, może być równie ruda jak i blondynka czy brunetka, co za różnica? to według mnie jeden z najmniej istotnych elementów u kobiet i kierowanie się tym przy ich ocenianiu jest dziwne... wszystkie lubię

Opublikowano

Nieważny jest kolor włosów, grunt żeby mieć o czym porozmawiać, wspólne zainteresowania, itd.

Opublikowano

Brunetki ale każda jest dobra tu chodzi nie tylko o wygląd ale o charakter dziewczyny czyli przez to przez co się zakochałem :D

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Lepszego obrazka nie mogłem znaleźć, więc daję z animacji xD:D

Coś takiego, tylko że w realnym świecie

blu_and_linda_rio_wallpaper-t2.jpg

Podkreślam że w realu. I nie jakaś pryszczata kujonka :p (podkreślam- KUJONKA a nie mądra)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Kolor włosów bez różnicy, ale do brunetek mam mega słabość. :P

Byle by była normalna i dało się porozmawiać, ot co. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...