Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić aby komputer się nie włączał..

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trace wiare w użytkowników tego forum... jak wyjme/rozwale dysk pisze no disc...

up nie jestem idiotą jak up i rozmawiałem z rodzicami ale mowia ze taki jaki mam mi wystarcza

Po chuja Ci dziecko lepszy PC do MAJNGRAFDA!?

Opublikowano

Jak można nie potrafić zepsuć laptopa to trzeba być jakąś ciemną masą . Och dzieci . Za moich czasów jak się chciało kupić komputer to się na niego ciężko pracowało a i tak potem kasy nie starczało a teraz kupują kompy po 2 tysiące żeby grać w grę która wygląda jak gra na pegasusa .

Opublikowano

słyszałem o wirusie który spalał podzespoły wyłączając wentylator i to że komp się wyłącza gdy się przegrzewa

Dalej oglądaj filmy to na pewno wszystko będziesz wiedział -_-

tak jak mówił SJ odłącz matryce -.-

Opublikowano

jpdr ile matołów siedzi na tym forum...

To powiesz, że się popsuł?

Ten idiota to do mnie?

Dobry pomysł tylko czy łatwo spalić dysk? Bo tata się dosyć zna na komputerach :/

ps. nie nie chodziło mi o cb

Jak można nie potrafić zepsuć laptopa to trzeba być jakąś ciemną masą . Och dzieci . Za moich czasów jak się chciało kupić komputer to się na niego ciężko pracowało a i tak potem kasy nie starczało a teraz kupują kompy po 2 tysiące żeby grać w grę która wygląda jak gra na pegasusa .

Konto zakładałem ponad 2 lata temu i nie planowałem długo siedzieć na tym forum... Teraz mam prawie 900 postów i mi szkoda zmieniać konto. Kase mam tylko mi nie chcą kupić bo uważają że taki jaki mam wystarczy mi.

Dajcie mi poradnik jak rozkręcić mojego compaq 6720s

Szukałem i znaleźć nie mogę, a odkręcam all śrubki i nie chce się otworzyć bo jakbym otworzył to wyciągam procka i zrobie to temu prockowi co niektóre dzieci z tego forum mają na co dzień (dużą krzywde)

Opublikowano

Jak nie potrafisz to go nie rozkręcaj .

Masz poradnik :

Krok 1 : Idź do kuchni .

Krok 2 : Weź szklankę i nalej wody .

Krok 3 : Idź do pokoju gdzie jest laptop .

Krok 4 : Wylej wodę na laptopa (najlepiej na mobo).

Krok 5 : Wysusz kompa żeby stary się nie skapnął.

Krok 6 : Podniecaj się i zakładaj temat na forum o złożenie zestawu .

Opublikowano

zrobie to temu prockowi co niektóre dzieci z tego forum mają na co dzień (dużą krzywde)

Za takie pisanie temat powinien od razu to śmietnika lecieć.

Nie umiesz nawet notebooka rozwalić ? GZ

Poza tym myślisz, że rodziciele nie zorientują się, co chcesz tym osiągnąć ?

a odkręcam all śrubki i nie chce się otworzyć

Bo trzeba jeszcze użyć trochę siły i rozumu -__-

Dla nierozumnych - po prostu ściągnij obudowę, jeśli wszystko jest wykręcone.

Opublikowano

Obudowa jest na zatrzaski xDWgl. po co psuc komputer, kiedys tez chcialem zepsuc kompa ( taki pojebany bylem ) ale zaczelem sie uczyc projektowac strony i kupilem tablet. Jak piszesz ze masz kase na kompa to sobie go kup...

Opublikowano

nie mam konta bankowego, najbliższy punkt odbioru osobistego jest 10km od mojego domu. Ew mógłbym pocztą przelać ale zabili by mnie jakby kurier z kompem za 2k przyjechał bez ich zgody :/

Jak nie potrafisz to go nie rozkręcaj .

Masz poradnik :

Krok 1 : Idź do kuchni .

Krok 2 : Weź szklankę i nalej wody .

Krok 3 : Idź do pokoju gdzie jest laptop .

Krok 4 : Wylej wodę na laptopa (najlepiej na mobo).

Krok 5 : Wysusz kompa żeby stary się nie skapnął.

Krok 6 : Podniecaj się i zakładaj temat na forum o złożenie zestawu .

Na to nie wpadłem :D Zrobie tak dzięki. Już zakładam temat

Opublikowano

nie mam konta bankowego, najbliższy punkt odbioru osobistego jest 10km od mojego domu. Ew mógłbym pocztą przelać ale zabili by mnie jakby kurier z kompem za 2k przyjechał bez ich zgody :/

Na to nie wpadłem :D Zrobie tak dzięki. Już zakładam temat

Bo zalaniu będą ślady, musiałbyś rozbierać i czyścić, aby się ich pozbyć. Nie prościej odłączyć tą matrycę ? Przecież to jeden ruch...

Opublikowano

Dobra, zalej go, ale naprawdę dokładnie wysusz, w każdym zakamarku. Nie rozumiem jak można chcieć zepsuć komputer. Ja jak widzę chociażby zakurzony komputer u znajomego/klienta, to mam zamiar go wyczyścić nawet za darmo, nie robię tego dla właściciela tylko dla tego komputera. U mnie to procesory z 92 roku leżą ładnie zabezpieczone w styropianie, i czekają, aż będę je mógł pokazać dzieciom. A nie jak to na YT: "paczcie jak rozwalam starego laptopa, bo się porysował". Ja bym tak długo prosił, aż mi kupią, nawet kombinowałbym z czymś takim, że stary oddaję na cele charytatywne, tak długo, aż się zgodzą, powiedz im, że do nauki programowania, czy np. Chcesz obrabiać grafikę, a do tego trzeba dobry komputer.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

W majnkrawcie za mało FPSów masz? xD Bekowy temat, założyciel tematu max 12lat.

Jeśli chcesz zepsuć laptopa to go wy*eb przez okno i po problemie, a nie zakładasz jakieś gówno-tematy śmiecąc tym samym forum.

gnYrBkB.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...