Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja pierwsza strona. Oceńcie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

http://ohuskych.cba.pl/index.php?id=home 

To moja pierwsza strona, chciałbym byście ją ocenili. :) Może być surowo byle, nie chamsko.

Strona jest na darmowym hostingu więc proszę otworzyć w przeglądarce z Adblock Plus by wyświetliła się poprawnie bez reklam. Skrypt co do opcji zawiadomienia jest szyfrowany z uwagi, że w skrypcie jest mój prywatny email i dane osobowe, a strona jest tylko sprawdzeniem umiejętności. Treść jest uboga, ale obecnie ważniejsze dla mnie jest poprawność wszystkich skryptów. Piszcie co myślicie. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

@up Zgadzam się.

Strona w skrócie jest ładna, ale z HTML5 widzę tylko doctype... I załatw sobie stronkę na jakimś płatnym hostingu jak np. proserwer.pl gdzie już za 3zł masz stronę, hosting ten bardzo polecam.

PS. Dodam jeszcze (bo mi się w oczy rzuciło),

w Script nie musisz już dawać: type="text/javascript"

A w link do css nie musisz dawać:type="text/css"

Pozdrawiam,

SKmedix

sygna2014.png

Opublikowano

Nie wiem czy to tylko u mnie, ale animacje podczas przełączania zdjęć strasznie się przycinają.

U mnie przełączanie działa płynnie, ale skoro mówicie, że coś jest nie tak popracuje nad tym. :)

@up Zgadzam się.

Strona w skrócie jest ładna, ale z HTML5 widzę tylko doctype... I załatw sobie stronkę na jakimś płatnym hostingu jak np. proserwer.pl gdzie już za 3zł masz stronę, hosting ten bardzo polecam.

Pozdrawiam,

SKmedix

To tylko projekty jak na razie żeby nabrać trochę wprawy i doświadczenia. :) Dzięki za polecenie. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

@topic Polecam Ci aby przerzucić stronkę na 000webhost.com darmowe, bez reklam, i chodzi płynnie :)

Strona wygląda ładnie pod względem graficznym, widzę też JavaScript i Google Analistic co jest dużym plusikiem ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak patrzę jakie hostingi polecacie to aż dupę urywa... Polecam fwl.pl lub w ostateczności hostinger. Na tym pierwszym masz 100gb pojemności za darmo natomiast w tym para-hostingu proserwer.pl tylko 100mb i to za 3zł... Złodzieje... Zastanówcie się czy warto im płacić...

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

lamborginiaventadorsyg1.png

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Tekst umieszczony w stopce jest praktycznie niewidoczny.

Napisy w górnym menu powinny być 2 razy większe i mieć inną czcionkę.

Umieszczenie przycisku lubię to jest beznadziejne, aczkolwiek nie mam pomysły gdzie go umieścić :P

Na podstronie "złóż .." ZDECYDOWANIE ZBYT DUŻA CZCIONKA

Najlepiej kolor wszystkich napisów zmień z białego na jakiś odcień szarości

Opublikowano

Ja uważam że jak na pierwszą stronę jest okey :)

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

•  carbonx zmienił(a) tytuł na Moja pierwsza strona. Oceńcie :)
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...