Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania.

hornasMaWakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorki za spam Ale nikt nic nie napisal ani nic wiec pytam sie jeszcze raz czy jest dzialajacy super tobi na gms 0.48?? jesli tak to poprosil bym skrypty albo jakas tabelke z nim A i czy da sie jescze vacowac potworki rzeby byly one w jednym miejscu i sie nie ruszaly da sie?? Jak tak To powiedzcie jak.

DZIEKI

Pozdro Maksym

• Odpowiedzi 373
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Mam problem wczoraj soo spoko hakowałem

ale Dzisiaj nie wiem czemu ale wiecie

ładuje haki

-dHTTPd

-MoonLightEngine 1105

-DXwnd (Jeżeli ktoś może podaj mi link do Dxwnd 1.2 A )

-cakepub3

Włanczam robie te procees watch

wtedy kiedy pokazuje mi się ten

Znak

*(Ten znak pokazuje sie przez engine kiedy nacisne START w Laucherze Mapla)^

Naciskam Start czekam Engine robi ten znak PEŁA coś takiego tam pisze i wtedy dostaje RESEt kompa

Przyczyny nie znam ale czekam na wasze odpowiedzi

Pozdfro

NO CO JEST K&&&&& nikt nie odpowiada inni tesz chcą HAKOWAĆ -,-

30364378.png

Opublikowano

Proszę o wsparcie finansowe dla 24 Sin'a na EMS. Jeśli ktoś mógłby sypnąć kasą byłbym wdzięczny. ;]

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ponawiam pytanie dotyczące niefortunnych prób hackowania.. :

Gdy włączę engine, załączę .CT, jestem już gotowy do odpalenie mapla, odpalam w/w grę i nagle niebieski ekran, restart. Mam procesor Core2Duo E6550 2,33GHz, najnowszego DirectX'a i najnowsze sterowniki grafy, pomocy !

Dzięki z góry,

Pozdrawiam,

Detox.

/EDIT/

Cały ten post dotyczy EMS.

exModerator MapleStory

Opublikowano

Probowales metod z tematu, ktory kiedys Ci podalem?

Jesli nadal nie pomaga, trzeba czekac na nowego Engine... Ile razy mozna to pisac ;o

Opublikowano

Próbowałem, i nic, d*pa.

A tak btw. ile można czekać na nowy eng. ;<?

@DOWN

Wiesz co to pytanie retoryczne?

exModerator MapleStory

Opublikowano

Jedyną osobą, ktora udostepnia nowe engine od Rev 1083+ jest FaaF (aka IlvMoney). Wszystkie inne pozostają private... Najwyrazniej trzeba dzialac na wlasna reke ;]

Opublikowano

Hmmm narazie zamierzam bez haxow grac (GMS) wlaczam maple klikam PLAY i po jakims czasie wyskakuje mi blad "unable to conecting to the server"

"Either you are not online or maplestory is going to through a server check. Please check the maple story homepage for more informations" Hmmm i jest dio wybrania Yes/No klikne yes wlaczy sie strona i ms sie nie wlaczy No nic sie nie dzieje? Hmmm wiec ocb prosze o pomoc

Pozdro ;] elomelo.

Anty Analfabeci !

Weź słownik w rękę ortografia to podstawa

Opublikowano

ale to juz ktorys raz z kolei mi sie zdarza maple sie nie wlacza od kilku godzin wczoraj to samo

Anty Analfabeci !

Opublikowano
Mam Pytanko czy jest dzialajacy super tobi na gms 0.48?? jesli tak to poprosil bym skrypty albo jakas tabelke z nim

DZIEKI

Pozdro Maksym

Sorki za spam Ale nikt nic nie napisal ani nic wiec pytam sie jeszcze raz czy jest dzialajacy super tobi na gms 0.48?? jesli tak to poprosil bym skrypty albo jakas tabelke z nim A i czy da sie jescze vacowac potworki rzeby byly one w jednym miejscu i sie nie ruszaly da sie?? Jak tak To powiedzcie jak.

DZIEKI

Pozdro Maksym

I czemu nikt nie pomogl?? nie tylko mi nik nic nie pisze zauwazylem ze osob ktore malo dzialaja na forum to to tu sie olewa a zadaniem tego forum jest tez pomoc innym wiec proszo dokladnie czytac np ten dzial i nie czytac i odpowiadac na ostatnie posty ale i na te wczesniejsze na ktore odpowiedz nie zostala podana

DZIEKI

POZDRO Maksym

@edit

Dobra Juz wiem dzieki

:/ Nie dziala dodalem adres i wlaczam i nic nie dziala :/ lipa a moze poprostu nie dziala na ta wersje ;/

Opublikowano

To jak? Pomoze mi ktos bardzo prosze. Bylbym wdzieczny Chodzi mi o to:

Witajcie! Jestem nowy na tym forum. Mam problem z kontem. Zrobilem konto na http://www.nexon.net i na mapleeurope.com. zaaktywowałem konto i sprubowałem się zalogowac do gry z jednym kontem bylo napisane cos takiego This is a not registered ID Please check again a na drugim bylo cos takiego Greetings! To play Maple Story, please sign up at www.mapleeurope.com. Thank You. Proszę o kontakt na GG. 6618535 lub na tym forum najlepiej na GG Baaaardzo Prosze O Pomoc

Opublikowano

Kontem z eMS chcesz zagrac na gMS? Czlowieku, mysl co robisz... Aby zagrac na eMS (europeMapleStory) musisz zarejestrowac sie na www.mapleeurope.com i sciagnac odpowiedniego klienta gry... Jesli chcesz grac na gMS jest od tego odpowiedni tut...

Opublikowano

Nie wiem jak ci sie odwdzieczyc jak bys czegos potrzebowal w sprawie Ragnarok Online z checia pomoge i jeszcze jedno jesli bylbys tak mily i podal dokladny link do z klientem gry do eMS. Z gory dzieki!

Opublikowano

Mam pytanie do graczy z broa? moglby mi ktos dac na start jakies 100-200k? moje gg 4320707 a nic w grze NoobSinPL

Anty Analfabeci !

Opublikowano

Nie wiem co się dzieje ale chciałem se dzisiaj wbić na gMS i jak klikam na ikonek od MS to później wyskakuje takie okienko tam zamiast pisać mi o jakiś nowościach pisze Akcja Anulowana..... i potem wyskakuje ze jest sc też takie coś macie czy tylko u mnie?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...