Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania.

hornasMaWakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam, że piszę kolejnego posta na ten sam temat, ale naprawdę bardzo mi zależy na haku NoDelay w tabelce razem z MyGod oraz NoBlink. Jeżeli ktoś ową tabelkę posiada, byłbym dozgonnie wdzięczny, jeśli by ją tu na forum wrzucił (Link) lub wysłał na PM do mnie.

• Odpowiedzi 373
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi też naprawde bardzo zalezy...pozatym nie dziala mi fusion vac wiec prosze o no-delay na forum lub PW.

I nie mowcie ze mam szukac bo przeszukalem w googlach i wszystkie fora.

Opublikowano

heh tez bym chcial tabelke z nodelay lecz bardziej zalezy mi na jakims vacu (Xentare nie dziala)

Opublikowano

No to ja sie dołoncze ludki... mam prosbe o danie mi linka z MoonLight Engine oraz tabelka do niego .... UZYWAM OPCJI SZUKAJ !!! NIE MOGLEM ZNALEŹDŹ PISZE TO Z DUŻEJ BO SIE JAKIES KROKI PRZYCZEPIA ... ( myślą że są fajne)

Peace

thief_490100.gif

98lvl Dragon Knight <nie gram>

56lvl Mag I/L <Gram>

48lvl Snajper <nie gram>

1 lvl Mag I/L <Będe grał>

Opublikowano

Ja tez sciągnelam od nowa maple ale i tak mi niedziala

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

Moja prośba:

Mógłby ktoś załatwić troszkę potków na Mardia(gMS)?

Zostałem zescammowany około miesiąca-dwóch temu, przestałem grać, lecz znowu zachciewa mi się gry mim ditkiem.

Byłbym bardzo wdzięczny..

Pozdrawiam,

Detox.

exModerator MapleStory

Opublikowano
Przepraszam, że piszę kolejnego posta na ten sam temat, ale naprawdę bardzo mi zależy na haku NoDelay w tabelce razem z MyGod oraz NoBlink. Jeżeli ktoś ową tabelkę posiada, byłbym dozgonnie wdzięczny, jeśli by ją tu na forum wrzucił (Link) lub wysłał na PM do mnie.

Oto odpowiedz na wszystkie posty tego typu:

Kur.. tutaj

Maple Europe

7x lvl- Hunter (Hacking)

41 lvl- Wiz F/P(No Hacking)

Zaznacz->

eMS jest the best

<-Zaznacz

Lubisz hakowanie to temat dla Ciebie

Xentars problem tutaj!!!

beverly.png

Opublikowano

Otóż mam problem z MLEngine i PG Hackiem.

Mój procesor AMD Athlon? 64 Processor 3200+

Jak włączam MLEngine szukam procesu i Attach to process i gdy się maple włączy zaliczam reseta.

Prosze podajcie jakiś sposób żeby to ominąć.

Z góry dzięki.

@Down

Popatrzałem tera sie bawie z updejtem czegoś tam

Chuja "Komputer PC z interfejsem ACPI" Nie działa więc bądź łaskaw mi pomóc ..

Opublikowano

@Tojka

pomyśl czasem widziałaś datę mojego postu ? A datę założenia tematu o tym ? To narq i nie wracaj.

@Up

Było już chyba parę postów na ten temat to może łaskawie przejrzysz forum ?

Opublikowano

Czy da się zrobić PG hacka na dwurdzeniowym procesorze?

Jeżeli tak to proszę o instrukcję... :C

ripcurlwavenv8fn9.jpg
WTF HAX?!surfchi21xw7.gif
potrzebuje hacka do maple story przez ktury bęnde mugł (zabijac potworki nieruszajac sie z miejsca, zeby mnie niebiły, i żebym mógl zbierać all itemki z mapki <z>)
Opublikowano

hmmm jakby mozna prosil bym o MLE.Szukalem na forum ale znalalzem jeden niedzialajcay link ;/ i jak cos to do tabelki PG hacka ;p

@edit

sorki nei widzialem tego linku powyzej -.-'

@edit2.

to prawda ze na PG hacku wchdozi 90lv w dwa dni? ;o

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Ja słucham Born of Osiris, Parkway Drive i For the Fallen Dreams.

Opublikowano

ej kurde all dziala pg hack jest looz ale gdy ten pg wali w Copper Drake,Red Drake po ok. 350 a ja mam 160hp OlOL!

i ten pg bije takim "spamem" czyli wali ok. 30 hitów na sekunde po te 350 ale wali go i wali a ubije po jakiejs minucie!!! To samo z fire broarem tylko ze jego leje spamem po 100 ale i tak z minute leje 1 potworka!!! WTF??

@edit

zapomnialem dodac ze mam 10 lvl (to test char, noob char)

Opublikowano
ej kurde all dziala pg hack jest looz ale gdy ten pg wali w Copper Drake,Red Drake po ok. 350 a ja mam 160hp OlOL!

i ten pg bije takim "spamem" czyli wali ok. 30 hitów na sekunde po te 350 ale wali go i wali a ubije po jakiejs minucie!!! To samo z fire broarem tylko ze jego leje spamem po 100 ale i tak z minute leje 1 potworka!!! WTF??

@edit

zapomnialem dodac ze mam 10 lvl (to test char, noob char)

bo na dmg ctrl. z xentar'a on bije po 1, dlatego trzeba wlaczyc mygoda.

card.png

Opublikowano

Niestety mam problem . Niedawno został wprowadzony (chyba) New gg rew moze mi ktoś wytłumaczyć jak teraz uruchomić pg hacka

Opublikowano

Obecnie niema upublicznionego pg hacka (wogole nie wiem czy jest jeszcze) i sobie nie pohaxujesz - znajdz engine , zupdejtuj adresy i sobie (moze) pohaxujesz. Powodzenia.

2 + 2 = 5

Opublikowano

mam kolejny problem. Mam MoonLightEngine 1148 wszystko fajnie nie wyłapuje mnie, ake gdy podchodze do potworka to mnie wyłacza co mam zrobić żeby nie wyłaczało??

Opublikowano

Witam. Ostatnio przeczyściłem sobie dysk "C:". Wlaczam instalke do europe maplestory czekam jakies 15 minut i mi wyskakuje ze mam na "C:" 276 Mb wolnego miejsca. Kiedy wyłączam instalke mam 1,96 GB.

Co sie dzieje?

Opublikowano

@up

Mam tak samo, tylko że z gMS, mam tyle samo miejsca co Ty, po włączeniu instalki i odczekaniu aż się wszystko zrobi wywala mi, że mam 500 mb wolnego i że brakuje 1gb -.-

Opublikowano

Po prostu zróbcie miejsca więcej o jakieś 1-1,5GB i będzie działać wszystko.

ripcurlwavenv8fn9.jpg
WTF HAX?!surfchi21xw7.gif
potrzebuje hacka do maple story przez ktury bęnde mugł (zabijac potworki nieruszajac sie z miejsca, zeby mnie niebiły, i żebym mógl zbierać all itemki z mapki <z>)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...