Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angelbot By Xwaffeleisen V2.2 [Bot]

CreatiVe01

FB a ServicePack ...  

347 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Angelbot By Xwaffeleisen V2.2 dzia?a Ci je?eli masz ?

• Posiadasz SP3 i bot poprawnie dzia?a.
    • Posiadasz SP3 i bot niepoprawnie dzia?a.
    • Posiadasz starsz? wersje SP2 / SP1 i bot dzia?a.
    • Posiadasz starsz? wersje SP2 / SP1 i bot nie dzia?a.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa Era FishBota

Angelbot by xWaffeleisen v2.2

MOŻESZ GO ZMINIMALIZOWAĆ I GRAĆ W INNA GRĘ GDY AngelBot W PEŁNI PRACUJE !!!

Polecam wejść na strone serwisu YouTube w rozdzielczości "HQ" bedzie lepiej wszystko widoczne.

Mój błąd bo zmniejszyłem rozmiar ale to z mojej nie uwagi. Zapraszam do oglądania.

1. Download

http://www.filefront.com/15082485/Metin2%20%20Angelbot%20by%20xWaffeleisen%20v2.2.rar

2. VirusTotal

http://www.virustotal.com/de/analisis/c4e79b07a36b9884620dc2898a45a66a91d1f35fcac7dd1b49da830672da36cd-1256893503

3. Wymagania.

* Microsoft .NET Framework 3.5

http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=333325fd-ae52-4e35-b531-508d977d32a6&displayLang=pl

* Microsoft Visual C++ Express 2008

http://www.microsoft.com/Express/VC/

Instrukcja :

1. Ściągasz i rozpakowujesz A.B. do folderu z Metin2. HASŁO : xWaffeleisen

2. Włączasz Metina2 najlepiej ( 800x600 ), logujesz się.

3. Po zalogowaniu gdy już stoisz nad wodą , włączamy plik "Injector".

4. Pokazują się Ci dwa okienka nie ważne dla ciebie, czekasz na konsole.

5. Konsola:

a ) Komendy :

• start - rozpoczęcie pracy

• stop - zakończenie pracy

• setup - opcja zabijania ryb / wyrzucania farb

• setfishdelay - czas reakcji bota po pojawieniu się chmurki

• setbotdelay - czas oczekiwania na chmurkę (nie jestem pewien co dokładnie znaczy ta komenda, gdyby ktoś wiedział proszę napisać w tym temacie)

b ) Rozpoczęcie i zakończenie wędkowania.

1. Aby bot poprawnie działał za każdym razem gdy chcesz go uruchomić trzeba ustawić opcje dotyczące "setup".

Wpisujesz w konsole "setup" następnie do każdego z pytań wpisujesz jedna literę "y" i potwierdzasz "Enterem".

2. Częstotliwość wędki ustawiasz dla własnego wyboru. (Nie trzeba wpisywać za każdym razem.)

3. Prace bota rozpoczynasz komendą "start" a kończysz "stop".

4. Dodam, że dla funkcjonalności bota w ekwipunku muszą znajdować robaki. Może dość mało istotne ale lepiej napisać.

Podsumowanie:

* AB działa na ZMINIMALIZOWANYM stanie.

* Sam bierze następną przynętę gdy poprzednia mu się skończy.

* Możesz grać, pracować na kompie, wykonywać inne czynności gdy bot grzecznie pracuje na Ciebie.

* Możliwość włączenia bota na KILKU OKNACH GRY.

* Prosta obsługa.

* ...

■ Najczęściej zadawane pytania "?" ( By matmi )

Oto mój mały poradniczek dla nobów i nie tylko ;p (bez urazy)

A więc tak, kilka częstych pytań i odpowiedzi:

1. FB mi nie działa. Założy przynętę i stoi w miejscu.

- Musisz uruchomić oryginalnego Metina bez obejścia i mieć Net Framework 3.5

2. Gdy wejdę lub teleportuje się do wody wyskakują mi chińskie znaczki przy zarzucaniu wędki.

- Nie możesz stać pod wodą. Są 2 wyjścia:

a) Stań przy brzegu (może grozić banem jeśli ktoś Cie zauważy i zgłosi)

B) Teleportuj się nad jezioro / morze i się nie ruszaj (powinien być biały ekran lub powinieneś byś nad wodą)

Ten drugi sposób nie grozi banem ale jest trudniejszy do wykonania. Próbujcie do skutku. Mi się udało.

3. Wszystko działa dobrze, ale jak zminimalizuje i zacznę robić coś innego (siedzieć w necie, grać w gry) to bot się przycina.

- Odpowiedź jest banalna. Oto link do poradnika użytkownika acf który ładnie to objaśnił.

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=92477

4. Co oznaczają te komendy w tym FB bo ich nie rozumiem.

- start - startuje FB

- stop - przerywa łowienie

- setup - ustawienie zabijania ryb i wyrzucania farby

- setfishdelay - czas oczekiwania po pojawieniu się chmurki (w milisekundach - 1000 milisekund = 1 sekunda)

- setbotdelay - tego niestety nie wiem, ale lepiej nie zmieniać

5. Co to Fischkiller i Haarfarbenwerfer? Te opcje są AN lub AUS.

- Fischkiller - funkcja zabijania złowionych ryb

- Haarfarbenwerfer - funkcja wyrzucania złowionych farb

- AN - oznacza że funkcja jest włączona / aktywna

- AUS - oznacza że funkcja jest wyłączona / nieaktywna

6. Gdy FB pracuje to po kilku sekundach gra się wyłącza i pojawiają się znaki zapytania.

- Nie wiem dokładnie co jest powodem tego problemu, ale reinstal gry na inny dysk powinien pomóc (mi i innym pomogło)

Mam nadzieje że nie padnie już więcej żadne z tych pytań. Jeśli macie jakiś inne pytania to napiszcie a uzupełnię poradnik. Proszę o 5 lub chociaż o plusik ;)

■ Zacina Ci się FB ? Masz rozwiązanie ! (By acf)

Siema.

Jak wszyscy wiemy gdy łowimy Angelbot By Xwaffeleisen V2.2'em to możemy zminimalizować gre i robić coś innego.

Ale najczęściej jest tak że jak ze jak zobaczymy co nam złowił bot to widzimy że nam przestał lowić <_<

ale mam na to sposób.

jak już sobie wszystko włączymy to dajemy na niebieski pasek obok włączonego metina i fish bota prawym przyciskiem myszki i dajemy

"pokaż pulpit"

i już możemy robić co na m sie podoba a bot nie przestanie łowić :)

pokapulpit.png

mi jeszcze aniu razu nie przestal lowic

licze chociaz na jeden + xD

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten fb Ma + i -

+ mozna zminualizowac okienko metina

- bardzo malo ryb sie lapie

Łapie tak jak zawsze! jedeny minus jak wystepuje u mnie to ze czasem sie bloczy trzeba go wylazczyc i wlaczyc jeszcze raz , nie wiem czy tez tak macie

Opublikowano

to prawda ze lowi malo ryb mam wedke +4 bo na takiej najlepiej mi lowia malze i mam 2700 w porownaniu do innych botow lapie srednio ryby ale po nocce na 2 konta mialem 16 malzy :D

20330958.jpg

Opublikowano
Łapie tak jak zawsze! jedeny minus jak wystepuje u mnie to ze czasem sie bloczy trzeba go wylazczyc i wlaczyc jeszcze raz , nie wiem czy tez tak macie

Ja też tak mam że się blokuje.... Macie jakiś sposób na to ?

8cef750dc.png

54418004.jpg41561578.jpg

Nick w CS: MatT

Masz problem z Metinem? Napisz może pomogę :)

My gg: 1113450

Opublikowano

Ja też tak mam że się blokuje.... Macie jakiś sposób na to ?

Nie blokuje mi sie wogole jak mam okno metka na wierzchu jak przegladam neta to czasem sie bloknie nie wiem why.

Mowice ze lowi wam mniej ? teraz zauwazcie ze mozeci go zostawic na cala nocke bo sam bierze nastepne 200 przynet , pozatym mozna go uzywac robiac cokolwiek na kompie czyli nie koniecznie na noc usicie costawiac.

Jak dla mnie to + 2 + ze sam zaklada złowione drobne ryby przez co smietnika nie ma w EQ

Ale jak kto woli :P

A co do instrukcji:

Wklejacie plik inector.exe w folder metka, odpalacie metka bez obejscia w windows mode (okienku) logujecie sie wybieracie postac , wlaczacie injector exe, wyskocza 2 malo istotne komunikaty , dajecie ok, w oknie co sie wam pokaze wpisujeie start i juz sam lowi , nie trzeba ustawiac rybolostwa, przynent, trzeba miec wedke w lapie i przynety w EQ

Oczywiscie net.framework.

Wziolem sie jeszcze na sposob , skopiowalem folder z metkiem, teraz w 1 okienku mam metka z obejsciem w 2 bez :)

Opublikowano

ja mam taki problem że jak instaluje frameworka to trwa instalacja i piszę ponowne nawiązywanie połączenia z serwerem (próba 5/5)i pisze że instalacja się nie powiodła o co kaman??

Znawca
Opublikowano

ja mam taki problem że jak instaluje frameworka to trwa instalacja i piszę ponowne nawiązywanie połączenia z serwerem (próba 5/5)i pisze że instalacja się nie powiodła o co kaman??

Zainstaluj Microsoft Windows Installer 3.1 :P

tumblr_mdlhpnMlgy1r5a70zo1_500.png
Opublikowano

Ja mam dziwny problem, ponieważ niby wszystko jest ok jak podano na screenach ustawienia itd, ale bocik po daniu " start " nie zaczyna łowić O_O nic nie robi poprostu :/ dodam, że mam viste xD nie wiem czy to coś zmienia xD

Opublikowano

Ja mam dziwny problem, ponieważ niby wszystko jest ok jak podano na screenach ustawienia itd, ale bocik po daniu " start " nie zaczyna łowić O_O nic nie robi poprostu :/ dodam, że mam viste xD nie wiem czy to coś zmienia xD

Musisz odpalac metka bez obejscia.

Opublikowano

Jak na razie wypróbowane są ustawienia domyślne dużo tutaj nie ma do myślenia.

"Opcja" Botdelay bardziej mnie interesuje domyślnie jest 5000 ale gdyby zmienić to co by było tego konsekwencją ? :P

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Musisz odpalac metka bez obejscia.

Odpalilem metka bez obejścia normalne przez głowny plik i po daniu start wyskoczył mi następujacy błąd :

Error : Access volation at 0x1E506E9 (tired to read from 0x4B1E6F6A), program terminated.

// czyżby się porgram skończył? z czego może wynikać ten błąd?

Opublikowano

Czy mi jedynemu nie moze odpalic ten bot wyskakuje 2 pierwsze okna i dup.. mam metina w okienku bez obejscia i sciagnelem te 2 wym prog nie iwem o co chodzi help my pliss

Opublikowano

odpale zarzuca apre sekund znaki zapytania i sie metek wylacza wie ktos o co chodzi??

Opublikowano

A mi sie konsola nie pojawia odpalam bez obejscia !!!!

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

Jam mam kilka pytań:

1. W instrukcji pisze że w setup ustawia się czy ma wywalać farby itp. U mnie się w setup pojawia tylko czas oczekiwania na chmurkę i czas po jakim wa wyciągnąć wędkę ;/

2. Co on robi ze złowionymi rybami? Zabija?

3. Co robi z małżami? Otwiera?

4. Co robi z farbami i znakami? Wyrzuca czy zostawia?

5. Czy robaki muszą być na 1 stronie czy może być na 2 różnych? (strony ekwipunku)

Nie lubię spamu!

Pomogłem? możesz się odwdzięczyć klikając na add.png

Opublikowano

Jam mam kilka pytań:

1. W instrukcji pisze że w setup ustawia się czy ma wywalać farby itp. U mnie się w setup pojawia tylko czas oczekiwania na chmurkę i czas po jakim wa wyciągnąć wędkę ;/ - Daj po prostu ''y'' potem enter potem znowu ''y'' i znowu enter xD

2. Co on robi ze złowionymi rybami? Zabija? Tak zabija :)

3. Co robi z małżami? Otwiera? Zostawia xD

4. Co robi z farbami i znakami? Wyrzuca czy zostawia? Farby wywala

5. Czy robaki muszą być na 1 stronie czy może być na 2 różnych? (strony ekwipunku) Robaki muszą być w eq... Nie ważne na jakiej stronie :)

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...