Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cos O Metin2sea

panfil123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dear members,

Warmest Greetings,

On behalf of TEC Interactive, I am glad to bring you the good news that Metin2 SG will enter Close Beta on 3 Sep 2009.

Game client download will be available from our main website. For those who have accidentally downloaded our client and had problem with it, please refer later to the new link.

Close Beta is strictly available for players who were registered before 28 Aug 09. Those who registered recently, (after 28 Aug 09) can only access the game during Open Beta. Hence, when you tried to log in with your account, you will receive a notification that your account has been banned. Your account will only be released on or before Open Beta.

During Close Beta, we would like to encourage all the players to focus on testing the game. Our GM Team will monitor the game to detect game bugs and report on latency issues. We seek your cooperation to work closely with us to make the game an awesome experience with lots of fun and excitement.

Last but not least, we thank everyone for your support. We look forward to serving you better and hope to create a hallmark of success in our customer service!

Cheers,

Christopher Chia

CEO

TEC Interactive Pte Ltd

Info z ePvP

Śmieszny Filmik Śmieszny filmik :P

(L) EveR

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

On behalf of TEC Interactive, I am glad to bring you the good news that Metin2 SG will enter Close Beta on 3 Sep 2009.

Pisze wyraznie, czytac nie umiesz ?

Opublikowano

To nie jest żaden priv, to jest ogólno światowy server metina. Były GM z USa wykupił WSZYSTKIE pliki serwerowe i zebrał ekipę. I nie jest to server dla noobków z których sklada się 3/4 osób zaglądających na ten dział.

Opublikowano

czyli o ile sie nie myle.. to jest taki jak PL tyle ze bda tam grac ludzie z calego swiata?;]

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

80% wiecej czego?;> to raz a dwa nie gram tylko w privy... Mam 46 lvl na s3;> i Wyobraz sobie ze nie wszyscy sa tak wszystkowiedzacy jak ty;>

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

nie pierwszy miesiąc będzie 200%% expa a drugi miesiąc 100% expa więcej tak samo w tamtym tylko że 200%

http://kudlaty98.mybrute.com

http://kudlaty98.mybrute.com

Opublikowano

Tak jak pisali wcześniej, nowe mapy bronie bossowie, itemki z IS normalnie mogą dropić, z mobów powyżej 80 lvl dropi dodanie bonusu, możliwość kupna monet SMSem, 90% IS można wymieniać, itp itd

Opublikowano

Keian nie musisz mi dawać kontaktu, bo nigdzie nie napisałem że Ci nie wierzę...

i tak w ogóle wydałem wszystkie konta za PL w tym konto 65lvl na astralu ...

za które nie chciałem pieniędzy bo grałem na niej dla rozrywki

od kiedy wydałem tą postać (listopad 2008) nie ciągnie mnie do metina.pl

od miesiąc temu nawet już mnie do privów nie ciągnie...

sygna21.png

Opublikowano

@piti166

Nie chcę Cie obrażać, ale z tego co widze to Ty faktycznie umiesz tylko kablować... Każdemu się czasem zdarzy, ludzie.

Modna sygnatura.

Opublikowano
@piti166

Nie chcę Cie obrażać, ale z tego co widze to Ty faktycznie umiesz tylko kablować... Każdemu się czasem zdarzy, ludzie.

kto ci powiedzial ze tylko umiem kablowac?? zaraportowalem chyba z 5 razy... pozatym to dziwne ze miedzy twoimi double postami 2 userow napisalo swoje posty...

gg 5908582 nie pisz jak jestes noobem!!

Jak uwazasz ze xdanielxmc jest spoko modem wklej to do swojej sygny

by piti166 :P

Jeśli sądzisz ze dordo12 to spoko ziomek wklej to do swojej sygny

Opublikowano

up eh niby ma wystartowac jutro ale jak juz pisalem mial wystartowac miesiac temu wiec nie wierze ze teraz wystartuje...

gg 5908582 nie pisz jak jestes noobem!!

Jak uwazasz ze xdanielxmc jest spoko modem wklej to do swojej sygny

by piti166 :P

Jeśli sądzisz ze dordo12 to spoko ziomek wklej to do swojej sygny

Opublikowano

Podać wam parę powodów ?

1. Kupili płatną domenę która też tania nie jest.

2. Admin(Chris) przeznaczył na tą sprawę grubo ponad milion euro.

3. GMowie są OPŁACANI.

4. Na forum metin2sg.com zamieścili kontrakt podpisany z YMIRem na pliki serwerowe metinka.

Opublikowano

Nigdy nic nie wiadomo ^^ Z tego co czytałem serwer pomieści 6000 osób... Na poczatku max. ilość graczy miała wynosić 2000, a że później zdecydowali się na 4000 czy coś takiego... Nie pamiętam już.

Modna sygnatura.

Opublikowano

Nie będzie miliard serwerów, sądzę, że będzie jeden serwer i dużo chaneli. Językiem głównym w grze będzie angielski ale pewnie dużo polskich noobków przyjdzie bo chcą zobaczyć bronie których nigdy nie założą(mówię tu o dzieciach 9-12 lat, i tak, jak najbardziej chciałem je urazić ;x)

Yyy normalne ? tak jak na PL ? to nie jest priv serwer.

Opublikowano

hmm sciaglo sie ale aktywacyjnego nie dostalem mam nadzieje ze nie zrobia tylu swiatow jak na pl lepiej bedzie jak zrobia duzo chaneli wtedy rywalizacja ciekawsza bo wszyscy razem

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...