Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU][TuT] GM Tools

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dekaron2.jpg

Opis: Trik umożliwiający używanie części mocy Game Mastera w Europejskim Dekaronie [17.03.2009].

Wymagania:

- Bypass

- Cheat Engine 5.4

Instrukcja:

1. Odpal grę ale zostań na ekranie logowania się na konto

2. Odpal Cheat Engine wejdź w 42676723.jpg i zaznacz na unpacked_dekaron.exe po czym zatwierdź OK

3. W Cheat Engine wejdź w Add adress manually

4. Wpisz adres: 004EC4C3 i ustaw Type: Array of byte

5. Na dole w okienku pojawi sie nowa opcja, idziemy Change Record->Value i wpisujemy tam

B8 02 00 00 00 90 C3

6. Zatwierdzamy wszystko, zaznaczamy ptaszkiem i wbijamy do gry ;)

Możliwości: Długo się tym nie bawiłem lecz odkryłem iż można teleportować się gdzie kolwiek klikając na mini mapke w rogu ekranu, jeszcze jest możliwość pisania złotych wiadomości, bycia niewdzialnym czy warpowania do graczy.. ale tu już musicie sami się pobawić i odkryć więcej komend GM ;)

2006-2010

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cos musisz zle robic bo mi dziala elegancko.

Wlasnie zauwazylem ze chyba cos nie tak mi dziala bo fakt pisac zlote wiadomosci i teleportowac sie moge, ale niby jestem niewidzialny a koles do mnie pisze "hi" :)

Opublikowano

Ok jak mozna te komendy wykorzystac??

/GM createbrick [brick ID]

/GM dummycount

/GM DISTRIBUTE

Opublikowano

Jesli wpiszesz /GM ghostmode on odrazu znikasz i wiesz ze komenda dziala a jak wiadomo /GM ghostmode off powoduje wylaczenie niewidzialnosci :)

Tak na marginesie Vac Hack nie dziala w czasie gdy mamy wlaczone ghostmode.

Opublikowano

pragne przypomnieć z tego co słyszałem GM widzą nas na niewidzialności więc nie róbcie sobie jaj z nich bo konto poleci ;)

2006-2010

Opublikowano

lol thx za info :)

A powiedz mi energy czy idzie wladowac jakos w to WallHacka? Ja sie na tym zbytnio nie znam a wiesz takie ubijanie mobow na widoku jest torche przypalowe a po co mi ban ;)

I widze ze sie na tym znasz to czy moglbys opisac jakos to co podal wyzej wolik?

Z gory dziekoweczka.

Opublikowano

nie gram obecnie na dekaronie, tzn. zadko wchodze nie mam specjalnie czasu ;) nawet nie znalem komend ktore podaliscie, poprostu slyszalem ze mozna miec czesc mozliwosci GM wiec sie pobawilem i wstawilem to co tam znalazlem... pozatym na speed hacku jak biegasz to jestes prawie niewidzialny, tzn. znikasz i pojawiasz sie szybko na ekranie innych graczy...

2006-2010

Opublikowano

Ok dzieki za informacje (wiesz mi sie wydaje ze ten speed az taki szybki nie jest, ale jak tak mowisz to wierze ci na slowo a z tym Wallem moze ktos inny sie postara bo ja niestety wszystko jade z instrukcjami) :)

KOMENDY USUNIETE Z POWODU "DUZEJ" ILOSCI ZAINTERESOWANYCH (NO I LEPIEJ DLA WSZYSTKICH ZEBY NIKT SIE TYM NIE BAWIL)

energy//usunołem pare komend które mogły by przeszkadzać w grze innym graczą (o ile działają) ;)

kk np ty sie znasz na tym lepiej ;)

Opublikowano

dokładnie.. nie róbcie publicznego przypału.. grajcie tak żeby nikt nie widział ani wiedział o hackach to dłużej one bedą działać..

2006-2010

Opublikowano

Ok kolejna sprawa to zmiana wartości expa i dropu wiecie jak na to wpłynąc niestety na komedach jeszcze nieprobowalem zapewne niedzialaja xD

Opublikowano

dropu i expa raczej nie wymusicie.. to jest ustawione po stronie servera i trzeba być prawdziwym administratorem z dostepem do servera ;)

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...