Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU][TuT] GM Tools

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie przestancie kombinowac!!! Chcecie zeby to wszystko zablokowali?! Cieszcie sie tym co macie a nie tworzcie. Jak tak dalej bedzie to jestem za tym zeby tu nic nie udostepniac bo i tak po paru dniach zablokuja i na co czyjes starania wtedy. Koledzy postarali sie i zalatwili przydatne rzeczy a wy chcecie wszystka zrabac. Daj palec to cala reke wezmie. MYSLCIE TROCHE O INNYCH I NA PRZYSZLOSC a nie tylko o sobie i o chwili obecneij. Co wam po tym ze w dzien nabijesz sobie 70 lvl jak ci zablokuja hacka i pozniej sam musisz expic. Albo zlote wiadomosci tez niepotrzebne (GM odrazu zauwazy i wyjdzie nowe update).

Prosba ode mnie UWAZAJCIE CO ROBICIE.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tu masz racje ale mozna by było zobaczyć jak uaktywnić zdolności które coś nam mogą wnieść jeszcze np tworzenie itemków zmiana expa czy dropu jest zbędne jakbyśmy to robili odrazu by sie skapneli i byłby lipton. Ta opcja byłaby chyba naciekawsza z tego wszystkiego tworzenie przedmiotów nadodatek legalnie xD. Snifery i dupe hacki wtedy bylyby całkowicie zbędne to jest dopiero coś chyba też tak sądzicie?

Opublikowano

I to wszystko? cisza jak makiem zasiał xD

Hmm podpowiedzcie mi która komędą moge sie warpować do danego gracza?

Opublikowano

Spox nierobie nic co mogloby mnie nagle zdemaskowac uzywam tego na duniach w Crespo i jest dobrze xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
co mam zrobic jak mi dekarona nie wykrywa w procesach?

Coś musialeś źle zrobić zakładając bypass na gameguarda, wklej jeszcze raz bypass lub reinstall gry and again wklej bypass (o ile wogóle wklejałeś go wcześniej) B)

2006-2010

Opublikowano

panowie znalazlem cos chyba wpiszcie sobie /GM Commends i zobaczycie wszystkie komendy tam sa na kase,dropa i expa ale niewiem jak je wlaczyc zeby dzialaly jak ktos rozpracuje to napiszcie tu

_Murdock22_.png
Opublikowano

Nawet gdyby elite jest podobną stroną do tego forum tak to nazwe należało by się dzielic info tutaj z tamtymi niewiem czy patrzysz na to ze dzieki takim ludzią jak energyman masz sposób na dekarona a ty go osadzasz za to ze bierze to z innej strony i ci go udostępnia. Przypomne ci to ze tamta strona jak ta jest dla graczy takich jak my i powinniśmy byc wdzieczni temu który ma czas aby pujśc na elitepvpers i przerabiac wszystko co tam jest na polski jezyk abysmy my tepaki mogli z tego rowniez korzystac. Malo tego nawet pomaga w miare wlasnych mozliwosci mi sie wydaje ze bardziej ciebie powinnismy tu posadzac za to ze jestes zabyt leniwy bo niezrobiles nic co by moglo dorownac temu co daje nam energyman wiec kolego do kogo tu te pretensje??

Energy thx za all to dla ciebie nielubie ludzi ktorzy niepatrza na to co kto zrobil a szukaja powodu aby kogos poprostu w jakis sposob zbesztac nierozumiem tego niestety masz u mnie sporoe piwo xD jak niecala krate ja niejestem w stanie wszystkiego ogarnac z elite a ty mi dajesz mozliwosc w latwy sposob z tego korzystac jak niemam racji to mnie poprawcie. A tobie janark123 radze korzystac ze strony elite skoro jestes taki kumaty i tak stoisz za tym aby niekorzystac z ich wiedzy zostan z nimi niepotrzeba nam kolejnych krytykow ludzi ktorzy bija sobie posty i szukaja zaczepki sorka jerzeli to zabolało ciebie ale zamiast tego powinienes napisac tekst typu thx dobra robota jest spox aby dodac slowo otuchy zachety do dalszego dzialania.

PS: Odpowiedz napisana pod wplywem alkoholu lecz wypowiedź jest świadoma i szczera więc niepiszcie na temat błędów ort. itp.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Da ktoś linka do Gm Tools ??

Tego się NIE ściąga. Musisz to ręcznie zkonfigurować w Cheat Engine. W pierwszym poście masz wszystko opisane. -_-

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Opublikowano

ahh.. (noob ze mnie) thx... chyba niezauwazylem

Zna ktoś może komende na przenoszenie się do innego gracza bo mam 59 bagiego i chce expic na python castle xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jest ale to musilibyśmy znac nazwe itemku w logach czy jakoś podobnie jest to nzywane piszemy nie nazwe ale jakiś np numer który odpowiada daneu przedmiotiowi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...