Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DLL] KalHackZz v1.0

YourFear

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągamy rootkit'a, KLOAD i KalHackZz.

Wypadałoby odpalić kala :D

Rootkita wypakowujemy np. na C, wybieramy - Start - Uruchom - cmd i wpisujemy:

C: [enter]

cd rootkit/exe [enter]

fu -pl 500 [enter]

Sprawdzamy jaki nr. na liście ma proces engine.exe. Odpalamy KLOAD, w pierwszym polu wpisujemy nr. procesu, a niżej (DLLPath) ścieżkę do dll'ki np. H:\KalHackZz.dll.

Powinno nam się teraz pokazać okienko wiersza poleceń.

Żeby sprawdzić dostępne komendy wpisujemy commands.

F/L Hack

Stajemy gdzieś w forcie, wyrzucamy 1 geon, podnosimy go i w cmd wpisujemy F1. Paczki będą automatycznie rozsyłane do graczy znajdujących się w pobliżu. Teraz pozostało nam tylko czekanie czy ktoś się nabierze :)

Odpalamy "Message Box" i odbieramy paczki, tam gdzie zauważymy napis "pay" mamy 10kk ^^

Student Hack

Wpisujemy S1, stajemy gdzieś np. w forcie i za chwile powinniśmy mieć cała masę uczniów (wyłączamy S0).

Dance Hack

Wpisujemy D1 i teleportujemy się np do fortu (wyłączamy D0)

Behead Hack

Wpisujemy B1 i teleportujemy się do jakiegoś miasta (wyłączamy B0)

Multi Hack

Dance i Behead jednoczesnie - wpisujemy M1 i teleportujemy się (wyłączamy M0)

Storm Hack

Do storm hacka potrzebujemy Thunder Storm'a.

Jak dobrze rozumiem komendy zależą od miejsca w którym się znajdujemy.

D1:

-d1r1

-d1r8

-d1r10

D3

-d3f2

-d3f5

D4

-d4f1

-d4f2

Crash Hack

Załóż armor i broń, zdejmij armor, zdejmij armor, wyrzuć kamień, podnieś go i chyba na koniec wystarczy wpisać crashmix.

Pimp Hack

Załóż i zdejmij broń, wyrzuć talizman, przenieś talizman i polishing stone na pasek skilli (np. na pola 4 i 5) naciśnij 4 i 5, w cmd zobaczysz ItemID... wpisz pod tym pimp. Należy pamiętać, że polishingów powinno być więcej niż talizmanów bo inaczej możemy zostać rozczarowani zniszczeniem broni. Jak już mamy wbite talizmany możemy też w szybki sposób podbić sobie eb. Służą do tego 2 komendy które wpisujemy na przemian revit i ebit.

Oczywiście musimy też pamietać o rev stone, bez nich sie nie obędzie. Zaczynamy od wpisania revit - sukces na udane wbicie eb będzie zawsze podnoszony do 100% - teraz wpisujemy ebit i tak w kółko aż eb osiągnie maksymalny poziom.

sign.png
  • Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Everything seems to work fine

Załadowało niby dll'ke poprawnie jeśli nie widzisz okna cmd to pewnie brak Ci pewnych plików.

Zacząłbym od .NET Framework 3.5 (bo raczej masz starszą wersję).

Jeśli problem nie zniknie to polecam ściągnąć jeszcze Microsoft Visual c++ 2008 (tą wersję pomarańczową :P). Ja już miałem c++ bo był potrzebny do dll'ki z trade hackiem :D

sign.png
Opublikowano

Crash'a nie zrobisz :D

Kto by pomyślał, że na serwerze R3volutioN można zarobić 150kk w 5 min. Co to się porobiło xDDD

sign.png
Opublikowano

a ja mam tak: robię wszystko tak jest opisane no i wpisuje pimp i po chwili moja broń ulega zniszczeniu chociaż mam polishing stone ale ten program wogle ich nie używa

Mariuszw13.png
Opublikowano

Czy oby na pewno przeniosłeś talizmany i polishingi na pasek (np. na nr 4 i 5)?

Nacisnąłeś poźniej w kalu 4 i 5?

Coś zrobiłeś pewnie źle, bo ja pimpowałem 2 bronie i problemów nie miałem :D

kurde.. jak zrobiłem crasha na R3volutioN to jeszcze serwa na nogi admin nie postawił :(

sign.png
Opublikowano

yy.. na czym dokladnie polega fl hax ?

bo ja tylko o nim slyszalem ;F nie jestem pewien jak dziala

New - pr0 - ultimate- uber - super- hiper - mega czit do kazdej gry : O

ctrl+w

Opublikowano

Ten F/L hack rozsyła na wszystkich graczy w pobliżu paczkę z 1 geonem, za który trzeba zapłacić 10kk. Dużo osób się nabiera, bo generalnie nie da się wysłać kasy za opłata i myślą że dostali 10kk.

sign.png
Opublikowano

o lol xD

to chyba prawdziwe ulomy sie na to nabiorą .. bynajmniej nie ma serverze, na ktorym gram obecnie xD 3/4 wie ile to jest 2+7567456735345345 ; o niestety..

New - pr0 - ultimate- uber - super- hiper - mega czit do kazdej gry : O

ctrl+w

Opublikowano

ja lekko mniej bo tylko 300kk a z drugiej strony nie rozsyla za 10kk tylko zaleznie od dropu na servie chyba

Opublikowano

Elo Chcialbym sie spytac czemu nie moge zainstalowac nawet rootkita .Moj problem wyglada tak ze po wpisaniu w cmd cd rootkit/exe wyskakuje mi blad a wyglada on Tak : System nie moze odnalezc okreslonej sciezki. I na ym konczy sie instalacja tego programu . Po wiedzcie mi czy ja mam cos oprocz tego zainsalowac czy moze odinstalowac czy wogule cos wyloczyc ?? Prosze o pomoc jezeli wiecie jak to zrobic .

Opublikowano

pewnie źle wpisałeś lokalizacje w cmd albo nie umieściłeś rootkita na C a ja dostałem bana za storm hack xD 1 bara dostawalem za 1 raz a mozna nawet stać w d3 f1 i robić d3 f2 i i tak sie expo dostaje a co do ebit revit bardzo bardzo przydatne

Mariuszw13.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

a mi dalej nie działa ten pimp hack już kilka razy próbowałem na różne sposoby i ani razu nie użył polishinga mam broń +13 i już 100 (dosłownie 2x po 50 polishingow) razy próbowalem talizman wbijać i troche to trwało dlatego zalezy mi na tym haczku a mi nie działa :(

---------------

edit

na Xiu tylko 1 osoba sie nabrała na f/l hacka lol

Mariuszw13.png
Opublikowano

hehe u mnie tak samo:) sprubuj na piramidsv3..:D ja se pykam i pykam:) i w 3 godz :) jestem top 50+:D

pozdrawiam i POLECAM a bana mozna dostać..;] wiec uważać..:D

d033441ba9246e5d.gif To Wszystko Różni Się Grą ! Ucz Się PRZEGRYWAĆ To Napewno Wygrasz!

13869.gif

27617.gif

28092.png

28106.gif

15221.gif

5390.png

lolek8yz1.gif

30abec4b1498517d.jpg

Opublikowano

Szkoda ze F/L hack nie dziala na globcu :/ ale zobaczy sie na jakims privie.

Edit: mam problem otuz gdy pisze cd rootkit/exe to mi wsykakuje blad :/ System nie moze odnalesc okreslonej sciezki. a rootkit mam wypakowany na C: i nie wiem co jest ;-/

down: dz 5* dla ciebie !

Opublikowano

cd\ [enter]

cd\rootkit\exe [enter]

fu -pl 500 [enter]

Tak powinienes wpisac.Hej koledzy co jest.Moj kumpel sobie sciagnol to wszystko ladnie cacy ale nie widzi tej tabelki do wpisywania polecen.Ma NET Framework-a 3.5 i tego Microsoft Visual 2008 pomaranczowa wersje.Pomoze ktos???

Opublikowano

Niestety wklejenie do jednego folderu nic nie pomoglo.Wiec o co come on?Your Fear moglbys sie na ten temat wypowiedziec albo ktos inny ktory sie dobrze na tym zna?:DUmnie jakos ladnie wszstko poszlo zarobilem juz przez 2 dni ponad 1kkk, ale dlaczego kumplowi nie idzie nie wiem dlaczego Please help my friend:D^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...