Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Crackowanie NG - bez zadnych EXE

Wrotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec, troche ogarnolem i poprawilem sposob na crackowanie NG. Opiera sie na dodaniu do rejestru, wpisu zarejestrowanej NG (licencji).

Jezeli crackowalismy juz wczesniej NG, pierw musimy usunac stara licencje (zaraz opisze jak).

Auterm wpisu crackującego jest nieznana mi osoba (znalezione w necie bez zadnego podpisu), ja jedynie zrobilem wpis do usuniecia poprzedniej licencji

Wystarczy sciagnac i rozpakwoac paczke

http://wropro.yoyo.pl/ng.rar

haslo

byWrotek

w paczce znajduja sie 2 pliki, pierw uruchamiamy

ngreset.reg

zeby pozbyc sie starej licencji.

Nastepnie odpalamy

ngcrack.reg

i mozemy sie cieszyc darmowym NG (sprawdzane na 4.7.1 (najnowsze w chwili pisania))

Update do 8.2

Wyżej podany wpis jest albo nie kompletny, albo w 4.7.2+ zmienili wartość rejestru zarejestrowanego bota albo chuj wie co.

Narazie jedynie moge Wam polecić sposób z podmiana dll'a z najnowszego bota, nie jest to w 100% dobre ani w 100% działające, oraz pewnie niektórym w ogole nie bedzie dzialac.

Do wcześniej zcrackowanej wersji (4.7.1) sciagamy plik http://wropro.yoyo.pl/hook.dll i zamieniamy stary, którego radze zrobić backup (nigdy nie wiadomo czy nam sie nie przyda).

Niestety tyle Wam narazie moge powiedziec na dzien dzisiejszy, musiałbym pogadać z kimś kto ma oryginalną NG i mógłby mi udostepnic mi kawałek swojego rejestru żeby móc poprawić powyższy wpis. A ponieważ jutro wyjeżdzam i nie bedzie mnie przez jakiś miesiąc, jest to raczej nie możliwe.

Posted by Wrotek. kontakt na PW

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa super działająca w 100% i też w tylu procentach bezpieczna metoda crackowania, a co najważniejsze można używać najnowszej wersji bota!

Polecam :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Metoda działa w 100%. Właśnie mam włączonego bota. Pełna wersja. Polecam. Nie obawiać się o wirusy, bo ich tam nie ma.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Klikasz prawym i Scal, a jak to bedzie dla ciebie trudne to wejdz sobie w konsole Start>uruchom>Regedit

I dajesz Plik>importuj~ i importujesz :)

Opublikowano

Wspaniałe. Działa bez zarzutów. Banalne do wykonania, nawet noobek jakiś zrozumie co zrobić.

Wielkie dzięki, znowu 'pogram' w Tibie ;)

exModerator MapleStory

Opublikowano

No, no postarałeś się :) Fajnie, że nie musze już na tibiauto śmigać :P A mam jeszcze takie pytanie... Da sie botowac NG paladynem?? tak zeby zamiast podchodzic do potwora oddalał się?? :) Proszę o szybką odpowiedź. PozdrO

Piłka Nożna Rules!

Hip - Hop

Szukam Klanu W Cs'ie Non-Steam ... Nie czituje PISAĆ NA PW!

Wejdź a pomożesz !! Będę miał pieniążki w BattleKnight :]

Czity W Cs śmierdzą :)

Hahaha zobacz pr00 w Csie :D:D

Opublikowano

@tymek: musiales jakos wyjebac regedita :P Format byl nie potrzebny, wystarczylo go sciagnac, ew. tylko windowsta reinstallnac

@Gallahad: a co sie dzieje? U mnie i u kilku osob działało, co prawda nie miałem okazji przetestowac tego dokladniej.

@Kinek: chyba nie

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Normalnie zainstalowałem, bo chciałem wypróbować i jak chciałem usunąć przez ngreset.reg licencja się nie usuwa. Po prostu jak wchodzę w bota to nie pisze mi, że trial się skończył.

Opublikowano

a jak odpalasz bota to odrazu czy pisze Ci ze trial?

Opublikowano

Hahahah ale jazda!!!

Mam za free najnowszą wersję bota, która na allegro kosztuje 20 zł!! Hail Mpcforum!!! ;d;d;d

Wszystko działa! Trzeba mieć tylko scrackowanego starego bota, odpalić tamte 2 pliki i zainstalować najnowszego bota xDDDD

Opublikowano

Ciekawi mnie kto to udostępnił bo to było prywatne ;pp

Working on ownede trainer .57 - 80% (RC1, dopracowywuje)

Opublikowano
Hahahah ale jazda!!!

Mam za free najnowszą wersję bota, która na allegro kosztuje 20 zł!! Hail Mpcforum!!! ;d;d;d

Wszystko działa! Trzeba mieć tylko scrackowanego starego bota, odpalić tamte 2 pliki i zainstalować najnowszego bota xDDDD

nie trzeba miec.

@up: sam nie wiem i chyba nigdy sie nie dowiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...