Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|��Crystal Silkroad Online��|Private Server|��

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ściągam

/PRYCIN : Spam , post nic nie wnosi do tematu 5%

PRZECZYTAJ POSTY WYŻEJ JEŻELI TAM NIE POLECI "SPAM" RAPORT NA CIEBIE KOLEŻKO ;)

Opublikowano

Jest teraz jakaś inspa... ?

@UP

Serwer Open Event : 21:45

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

Pierwsze minusy:

- mało ułatwień dla nowych graczy (porównując z Lyssą ,która oferuje peta na 7dni nie na 3 jak tu).

- moim zdaniem przydałoby się więcej zakładek w pecie na start (znów porównując z Lyssą ,która posiada ich 5 tutaj 1- przy tak małych ratach przydałoby się więcej)

- nie ma teleportów do JN CAVE - SĄ NIE ZAUWAŻYŁEM , MÓJ BŁĄD.

Ogólnie - dużo szumu , lekkie rozczarowanie.

Opublikowano

Dziękujemy za cenna sugestie, która zostanie rozważana, serwer został stworzony na podstawie doświadczeń niewielu osób, więc w 100% nie potrafimy na pewno dogodzić waszym oczekiwaniom, w dziale "Update" tego tematu już mamy na liście takie uwagi, wiemy o tym, i będziemy to w niedługim czasie zmieniać, sensowne sugestie, jak ta powyżej zostanie wzięta pod uwagę. Dziękujemy! I prosimy o więcej!

@Aktualizacja:

Właśnie dowiedziałem się, że tp do jangan cave są, a co do petów dziś będzie 5 stron. Pozdrawiam

Opublikowano

Pierwsze minusy:

- mało ułatwień dla nowych graczy (porównując z Lyssą ,która oferuje peta na 7dni nie na 3 jak tu).

- moim zdaniem przydałoby się więcej zakładać w pecie na start (znów porównując z Lyssą ,która posiada ich 5 tutaj 1- przy tak małych ratach przydałoby się więcej)

- nie ma teleportów do JN CAVE

Ogólnie - dużo szumu , lekkie rozczarowanie.

@UP

-Page do wiewiórki Dodamy dzisiaj bo zapomnieliśmy....

-Teleporty do JG Cave są... w Hotan popatrz uważnie a znajdziesz ;]

-Pet 3 dniowy + Clock w Queście myślę że wystarczy

A moja rada :

Nie porównuj nas do Lyssa...

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

Nie porównuję waszego serwera do Lyssa. Podaję tutaj tylko takie rzeczy ,które się przydają a ,że akurat przytoczyłem serwer na którym jest wszystko przemyślane to podsunałem pomysł.

Mój post nie miał na celu hejtu waszego serwera ani nic podobnego! Jestem jak najbardziej za takimi projektami jak wasze, a do tego gdy jeszcze ustosunkowujecie się do takich osób jak ja DUŻY PLUS .

pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie porównuję waszego serwera do Lyssa. Podaję tutaj tylko takie rzeczy ,które się przydają a ,że akurat przytoczyłem serwer na którym jest wszystko przemyślane to podsunałem pomysł.

Mój post nie miał na celu hejtu waszego serwera ani nic podobnego! Jestem jak najbardziej za takimi projektami jak wasze, a do tego gdy jeszcze ustosunkowujecie się do takich osób jak ja DUŻY PLUS .

pozdrawiam :)

Tak myślałem, że nasz post odbierzesz jako atak, ale luzik, rozumiemy to i nie mieliśmy takiego zamiaru, gracz ma być naszym przyjacielem bo w grupie kłócących osób nic się nie da zdziałać, a dlaczego polak nie może czegoś dowieść? Crystal się oto stara wraz z waszymi pomysłami, które są dla nas bardzo cenne. Dziękujemy jeszcze raz ;)!

Wiec?

Nie
Opublikowano

WKurwiaja te wieczne pytania o bota. Bo jesli jest dozwolony to bedzie 24/7 nie jeden debil na bocie zapierdalal. mam nadzieje ze nie jest albo niech to zostanie pod znakiem zapytania - . -

/PRYCIN : Ogarnij wulgaryzmy. / Ostrzeżenie słowne

Opublikowano

Bot teoretycznie dozwolony , ale jeżeli będziemy widzieli 10 gf na ongach dla przykładu , no to niestety.

Opublikowano

włśnie pobieram i mam nadzieje że serwer postoi trochę.

btw. botowanie jest tu dozwolone / zabronione??

@UP

Utrzyma się długo :)

Bot - Teoretycznie tak

Bot - Praktycznie nie ^^

@Edit

Pierwsza Iska poszła :) Gzz dla Pana :)

sro2012032912005049.jpg

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

A nie, zle przeczytalem, myslalem ze juz jest 5 stron, a to dopiero dzis bedzie zrobione.

EDIT

O pet juz ma 5 stron, dzieki za szybka interwencje :D

Opublikowano

jest teraz jakas inspekcja?

@UP

nie ma jest online już :)

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

Można grać na bocie i mieć GF ?

WKurwiaja te wieczne pytania o bota. Bo jesli jest dozwolony to bedzie 24/7 nie jeden debil na bocie zapierdalal. mam nadzieje ze nie jest albo niech to zostanie pod znakiem zapytania - . -

/PRYCIN : Ogarnij wulgaryzmy. / Ostrzeżenie słowne

Pewnie sam jedziesz xD każdy ma mbota i każdy będzie grał na bocie proste !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...