1. Czy da się jakkolwiek mając np. broń na 1 lv +5 zwiększyć zadawanie nią dmg. Jak coś poprosił bym o dokładny opis lub link do tematu bo jestem w tych sprawach troszke ciemny
2. Po co są kostki umiejętności?
3. Czy karty bestii dropią na ziemie czy odrazu do ekwipunku? Jak na ziemie to czy jakoś szczególnie się świecą mają kształt inny żeby można było rozpoznać, że poleciała czy coś w tym stylu?
4. Jak szybko można dropnąć ową kartę (dokładnie chodzi mi o tier 2)
5. Czy drop tych kart jest ustawiony tak że tylko z yeti dropi karta yeti?
6. Pytanie typowo do użytkownika Rakocy. Czy gdy grałeś żołnierzem ( tak jak opisywałeś w poradniku ) robiłeś misje?? Nie chodzi mi tu o te misje 70 do 90
7. Czy ze stworków np. "Mistrz: czerwona wróżka" ( czy coś takiego
8. Czy jest ktoś chętny do podexpienie mi peta
Dzięki za odpowiedzi które mam nadzieję się zjawią
@Edit:
9. O co chodzi z kamieniami dusz. Gdzie można zdobyć do czego służą?
10. Czemu moja pantera bije tyle samo z bronią (+7) jak i bez niej?
11. Jak szeptać
12. Gdzie można dostać kamienie dusz?
13. Co to znaczy gdy ludzie piszą "Dżin 154+25 r7"? Dokładnie chodzi mi tu o to r7. Od czego to jest skrót??
14. Co to znaczy " DPLF 150+ ...............". Wiem, że 150+ sie mnie nie tyczy, ale... Dosyć często się to zjawia i chciałbym wiedzieć
15. Pustą karte syreny sprzedać czy oswoić i trzymać?? Jak sprzedać to za ile bo kompletnie sie nie znam
16. Jaki pet dla kleryka? Bo spotkałem się z różnymi odpowiedziami - od BP po Aniołki. Myśle tu o expie w party lecz nie tylko. Czasem może zdarzyć się jakieś wyjście solo.
17. Czy opłaca się zbierać te odłamki i różne śmiecie które lecą z każdego mooba?
18. Gdzie się kupuje potki
19. Co to znaczy jak mam laske +10 o dmg np. 205/265?? Czemu nie ma jednej liczby?
20. Jak połączyć podstawowy kamień magika: dwuręczny ( czy coś takiego
21. Jak zaprosić mojego znajomego do party?? Tzn klikam prawym, ale nie mogę kliknąć zaproś... Zaprasza się od jakiegoś levela?
Użytkownik WolnyLogin! edytował ten post 05 styczeń 2012 - 19:08

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Do góry
Pani Kasia