Pani Kasia
Napisano 15 kwiecień 2012 - 22:12
Napisano 20 kwiecień 2012 - 22:27
Mam pytanie. Czy da się zrobić coś takiego, że aby wziąć jakiś quest trzeba najpierw wykonać poprzedni. Nie chodzi mi o to żeby kolejny quest brał się automatycznie tylko o to aby iść do kolejnego npc i wziąć następny quest.
Napisano 24 kwiecień 2012 - 21:51
przed wpisaniem tego musisz do jego ekwipunku wlozyc te itemy i napisac /trader uln
te /trader unl to znaczy ze jego ekwipunek nigdy sie nie konczy
te /trader unl to znaczy ze jego ekwipunek nigdy sie nie konczy
Użytkownik tomekk1221 edytował ten post 24 kwiecień 2012 - 21:51
Napisano 04 maj 2012 - 13:45
Jak zrobić, aby quest można było przyjąć dopiero po ukończeniu innego?
Napisano 10 maj 2012 - 15:07
Witam, mam problem nie mam klas (toggle)
wpisuje /toggle help i wyskakuje mi (1/1) ale nic nie ma, jak wpisuje /toggle guard to pisze ze : 'invalid NPC type' Co to moze byc ? :/
...i jeszcze, napiszcie prosze jak sie robi aby Npc mowil ale po kliknieciu bo jak pisze samo /npc set... to nic nie mowi tylko musze wpisac /npc talkclose a tego nie chce:/
wpisuje /toggle help i wyskakuje mi (1/1) ale nic nie ma, jak wpisuje /toggle guard to pisze ze : 'invalid NPC type' Co to moze byc ? :/
...i jeszcze, napiszcie prosze jak sie robi aby Npc mowil ale po kliknieciu bo jak pisze samo /npc set... to nic nie mowi tylko musze wpisac /npc talkclose a tego nie chce:/
Użytkownik ProFistach edytował ten post 10 maj 2012 - 15:09
Napisano 10 maj 2012 - 17:40
Użytkownik ProFistach dnia 10 maj 2012 - 15:07 napisał
Witam, mam problem nie mam klas (toggle)
/\/\/\/\/\
Kliknij

Nie wierze w opiniach o serwerach osobom o postach mniej niż 30.
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry