sqleval 2000: Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść
SendSpace
PLIKI SERWEROWE:
Clienty:
Patche(Serwerów):
Patche(Klientów):
Gdyby jakieś pliki nie działały proszę napisać mi o tym na pw !
[Zbior]Pliki Serwerowe,Clienty I Inne Rzeczy Potrzebne Do Serwa
Rozpoczęty przez Misiek4Ever, 05 gru 2010 16:10
Pani Kasia
Napisano 05 grudzień 2010 - 16:46
Nooooooo ładnie, ładnie
++
"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"
Napisano 05 grudzień 2010 - 19:00
Napisano 06 grudzień 2010 - 16:55
Zależy ... Mi najlepiej się pracuje z wersją 1.04X
Zaraz wrzuca pliki na upload bo nie mogę jakoś nigdzie znaleźć...
PS: Tylko są problemy z CryWolf'em ...
Client
Masz u góry :'p ale musisz go zupdatować patchem tym, tu na dole :'d
Patch do clienta 1.04X:
MuServer:
PS: Dzisiaj robię Video Tutorial, jak postawić serwa właśnie na tych plikach ...
Zaraz wrzuca pliki na upload bo nie mogę jakoś nigdzie znaleźć...
PS: Tylko są problemy z CryWolf'em ...
Client
Masz u góry :'p ale musisz go zupdatować patchem tym, tu na dole :'d
Patch do clienta 1.04X:
MuServer:
PS: Dzisiaj robię Video Tutorial, jak postawić serwa właśnie na tych plikach ...
Człowiek jest kotem ^ ^
http://www.youtube.com/watch?v=aVvqFqITYlY
Napisano 08 marzec 2011 - 01:09
Jestem tu po raz pierwszy i jak dla mnie duży "Szacun" jestem w szoku że tu wszystko działa praktycznie każdy link i ogólnie forum, jestem w małym szoku pozwolicie że ochłonę potem może napiszę coś innego. Duży PLUS!
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry