Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działające doładowania do telefonu? :D

Endynem_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś kumpel zapodał mi taką oto stronę

xxx

Podobno jest to jedyna działająca strona, która doładowywuje nam na określony czas ( jednorazowo) pieniądze na telefon, sam spróbowałem doładować za 5zł dla testu i kurwa mi działa ! :D Jest to podobno jakaś nowa firma i wiele ludzi ją chwali. Przetestujcie czy wam działa i piszcie w komentarzach. Doładowanie przez tą stronę działa podobno tylko na jedną kartę sim niestety, ale nie jestem pewien. Piszcie wam czy działa :D

2uiyzh2.png
Opublikowano

Hahaha hehehe huhuh.

Serwis EASYSUB jest usługą subskrypcyjną prowadzoną przez Smart Tech Connect Ltd. Po wprowadzeniu na stronę numeru telefonu użytkownik otrzymuje PIN. Poprzez wprowadzenie na stronę numeru PIN lub wysłanie SMS aktywującego, użytkownik potwierdza zaakceptowanie Regulaminu Serwisu. Subskrybenci serwisu w worek i Piątek o godz 10:00 otrzymują link do mp3 na telefon komórkowy Koszt tej usługi to 4,96 PLN/dzień z VAT. Koszt operatora WAP/GPRS nie jest wliczony w cenę, jednorazowa opłata aktywacyjna dla abonentów sieci Orange, T-Mobile, Play i Plus to 4,96 PLN z VAT. Dezaktywacji subskrypcji można dokonać w dowolnym momencie poprzez wysłanie bezpłatnego SMS o treści STOP EASY pod numer 60420. Regulamin serwisu znajduje się tutaj. Pytania prosimy kierować do obsługi technicznej na email:[email protected]

Radze wam wysłać to podkreślone.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Szkoda, że weźmie 5 zł, zamiast dać te 5zł.

Report & cls.

Opublikowano

Podobno nie istnieje żadna strona która doładuje Ci konto więc nie licz na nic

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...