Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Polecacie jakiś tablet/laptop z dotykowym ekranem?

Gość Fivrle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanko. O tusz chciałbym zamiast tableta kupić laptopa z dotykową funkcją :)

Więc dalibyście mi linka do jakiegoś lapka ? ;d

Opublikowano

Laptop z dotykową funkcją? To jest bajer, przez który możesz zepsuć komputer. Poszukaj na allegro po prostu. Odznacz ekran dotykowy i tyle. Ale mówię Ci, że to bezsensowny bajer. Niczemu nie służy. Już lepiej zostaw sobie ten tablet.

Opublikowano

otóż*

Dotykowy laptop jest bez sensu uwierz, kolega kupił i żałuje :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Aha dobra ale chodzi mi o to byście mi pomogli wybrać tableta lub laptopa

Opublikowano

Up, jaki tusz? on chce albo laptopa albo tableta, polecam tableta asus vivo tam bez gsm, koszt 1600zł, a ma 2 gb ramu procesor Atom, 63gb dysku z możliwością rozszerzenia. Ma też Windowsa 8 z normalnym pulpitem, u mnie na nim działa nawet Twierdza Krzyżowiec, oraz Metin na niskich.

Np. Ten: http://allegro.pl/asus-vivo-tab-smart-me400c-1a018w-bialy-i3413499322.html

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Up, jaki tusz? on chce albo laptopa albo tableta, polecam tableta asus vivo tam bez gsm, koszt 1600zł, a ma 2 gb ramu procesor Atom, 63gb dysku z możliwością rozszerzenia. Ma też Windowsa 8 z normalnym pulpitem, u mnie na nim działa nawet Twierdza Krzyżowiec, oraz Metin na niskich.

Np. Ten: http://allegro.pl/asus-vivo-tab-smart-me400c-1a018w-bialy-i3413499322.html

No tusz ;).

W sumie, to podaj wykorzystanie tego notebook'a, bo bez tego nie ma co szukać.

Opublikowano

No tusz ;).

W sumie, to podaj wykorzystanie tego notebook'a, bo bez tego nie ma co szukać.

Nie rozumiem twojego rozkazu. Mam powiedziec do czego używam tego tableta? Czy to pytanie do niego?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Chodzi mi o to byście dali mi link do laptopika (czy czegoś tam) w czym mogę włączyć coś takiego że daje mi możliwość dotykowego ekranu ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...