Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsza gra na PS3

rafix2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj zamówiłem sobie PS3 i chce sobię zamówić jakąś grę tylko nie wiem jaką.

Moje pytanie brzmi: "Jaką grę kupić na PS3 jaką pierwszą?"

Myślałem, aby zacząć odrazu od jakiegoś FPSa, ponieważ jest to mój ulubiony gatunek.

Co o tym myslicie?

Pozdrawiam

Opublikowano

Jeżeli to Twoja pierwsza konsola i zamierzasz kupić FPS'a to raczej odradzam. Ponieważ nauka gry w FPS'a to strasznie długa i mozolna praca :> Proponuję kupić coś przyjemniejszego, może na początek ogarnij sobie jakieś gierki z plusa? A właśnie masz Playstation+ ? Jeżeli nie, a posiadasz stały dostęp do internetu to ZDECYDOWANIE wyłożyłbym hajs na subskrypcję tej usługi. Natomiast co do gry, aby odnieść się do tematu: twój wybór, nie wiemy w co lubisz grać.. Ja bym sobie wziął Fife, bo przyjemnie mi się w nią gra na padzie :>

Opublikowano

Jeżeli kupie sobie PS+ to gry, które wezmę z PS+ dostanę na zawsze?

I jeszcze mam pytanie. Co ile zmienia się ta "rotacja"?

Opublikowano

Rotacja zmienia się co miesiąc.

Gry które zainstalujesz na dysk będziesz miał na zawsze? W sumie to i tak i nie ^^ Jeżeli subskrypcja Ci wygaśnie np. kupisz na miesiąc, to po miesiącu nie zagrasz. Jeżeli odnowisz subskrypcję tej usługi, gry które zainstalowałeś będą dalej w Twoim posiadaniu. Reasumując: TAK - tylko musisz mieć PS+.

Opublikowano

Ja bym wybrał grę w 2D, żeby "wyrobić" i się przyzwyczaić do pada. Moją pierwszą grą na PS3 było Little Big Planet 2. Polecam też Rayman Origins.

AxeePL.png

Opublikowano

Pierwszy FPS na PS3? Polecam KZ3 - sam zaczynałem od tej serii. Nauka gry na padzie jest banalna po godzinie czy tam dwóch sterowanie będziesz miał ogarnięte.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Bierz coś z serii wyścigów np: Gran turismo 5, Grid 2 chodz to nie są łatwe gry ale z czasem naprawdę możesz być proo . :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na początek kupiłem Midnight Club: Los Angeles, ponieważ trochę pykałem w to na PS2, kupiłem również GTA 4 i cały czas w to gram :D od 3 lat. Także bardzo polecam te gry.

ld3d.png
Opublikowano

Hmm ja sobie na początku kupiłem Gran turismo 5 oraz gta 4. Więc też ci to polecam:) W GT nauczysz się grać w gry samochodowe a w gta łykniesz troche do gier fps

Polecam też Fife 13 oraz God of War

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu zainwestował w killzone 3 + move + kamerka + pistolet i kontlorer nawigacyjny masz zabawe na długi czas jak przejdziesz kampanie masz multi :D sam mam ps3 od 3 dni i to jest świetna zabawa .

Opublikowano

FPS'y? Zaczynałem od CoD MW2 na PS3, sterowanie w każdej następnej części jest to samo, co lepsze w BF jest podobne ;)

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Ja polecam The Last of Us jedna z najlepszych gier na PS3 W jakie grałem ;) Na sam początek idealna :P

Opublikowano

God of War hd colletion, Ratchety wszelkiej masci, tylko nie quest for booty bo to gra na jeden wieczor, fajny jest jeszcze Batman arkham City, ale da sie przy niej zasnac, nie dlatego ze jest nudna, tylko meczaca, bo trzeba duzo muslec

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...