Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zmiany pantheona

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serio?Zawsze jak gram na pantheona na topie mam łatwą linie.

Moim zdaniem pantheon jest słaby.W late nic nie robi.

Serio nic nie robi? Jeśli przez mid game ma jakiegoś fajnego feed'a o co nie trudno to w late adc ginie na combo ,eventualnie po całym combo Q na dobicie, o ile dojdzie do late.

Opublikowano

Przegrałem early ryzem (0/3), a w mid/late wskoczyłem na 10/5, więc w/e, daj mu w early farme, czekaj na skuteczny gank takiego j4 co od razu dostaje knock-up'a, więc stun za dużo nie zrobi na tobie, i boom. Panth leży i tyle, tak samo łatwo zablokować jego ult, jak masz coś ze stunem itp. na midzie, tak samo z shenem.

I tak nie powinni tego buffować, już od dawien dawna czekam na jakiś buff do lee. :

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Gość koxxxik12
Opublikowano

On owni topa? Prosze was Jaycem robi z nim co chce. On nie ma prawa głosu. Outfarmi się go bardzo łatwo. Gdy ma około 3/4hp wskakuje na niego z młota i odrazu gleba. Jak dla mnie on był zbalansowany ,teraz będzie mocny

Opublikowano

Panth jest mocny na topa, ale wystarczy trochę mózgu i pick którego harass nie polega na AA tylko na skillach (np. Yorick, Jayce, Cho) i Panth ma linię trochę trudną. Tak samo można go zjechać rushując od razu HP i rzucając na pantha jakiegoś mocnego CC'ka. Natomiast co do buffów to moim zdaniem mogą być.

Opublikowano

Panth nadal bd słaby w late więc ocbg?

Od zawsze był to champ early, teraz zrobi trochę więcej w mid game.

League of Legends

Opublikowano

Akurat Jayce dostanie dużego nerfa - zmiana przelicznika z AD na AP jakiegoś skila, Zmniejszenie dmg z W (3 kulki). Pantheon w Late ładnie bije papiery.

Opublikowano

zbuffowali tą smieszno postać i to dosyć dobrze

a wy tylko pantheonem na topie graliście? próbowaliście kiedys nim na mida pójść? powiem ze jest zajebiscie xD

jebs

Gość koxxxik12
Opublikowano

Nie mów o rzeczach o których nie masz pojecia Jayce'owi znerfili jeden skill ,ale dostał buffa na mane regen many i większy dmg z W na młocie więc nie wiem o co chodzi wam

Opublikowano

zbuffowali tą smieszno postać i to dosyć dobrze

a wy tylko pantheonem na topie graliście? próbowaliście kiedys nim na mida pójść? powiem ze jest zajebiscie xD

Gram nim na midzie dosyć często i poprostu niszczy wszystko... Na midzie nic go w early nie zatrzyma no chyba ,że jayce ,ale ogar pantheon go zniszczy...

Częste ganki na bota z ulta i WP.

Opublikowano

Wiem, wszystko co Riot robi jest złe, wszystko co wy byście chcieli zrobić jest najlepsze.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Powinni zbuffować lee sina a nie to góffno ;) niestety

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Powinni zbuffować lee sina a nie to góffno ;) niestety

Lee Sina?

Buffować pantheona.. już lepiej zbuffować aatroxa bo to gowno jest...

Jak się nie umie czymś grać, to nie znaczy że powinno dostać buffa

@topic

W porównania do innych assynów np. Zed, Akali, Kha to Panth to on jakiś "OP" nie jest. A offtank to gówno w porówaniu z innym chempami.

Wy nie wiem gdzie gracie, że to jest op champ, widze że wszyscy topa/mida wygrywacie lub przegrywacie, każdym chempem,, to czemu nim nikt nie gra?

On...są lepsze picki, dużo lepsze, słabnie w late jak lee, może ma dobre to early ale wy przesadzacie.

Dajcie swojego lolkinga to ja sprawdze jak wy tym wszystko miażdzycie i wygrywacie.

Riot jak coś zmienia to wie co robi, w przeciwieństwie do was, bo obserwuje jak gra toczy się na bieżąco, po każdym patchu, cały czas, a wy coś o "płaczkacz" piszecie.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Lee Sina?

Jak się nie umie czymś grać, to nie znaczy że powinno dostać buffa

@topic

W porównania do innych assynów np. Zed, Akali, Kha to Panth to on jakiś "OP" nie jest. A offtank to gówno w porówaniu z innym chempami.

Wy nie wiem gdzie gracie, że to jest op champ, widze że wszyscy topa/mida wygrywacie lub przegrywacie, każdym chempem,, to czemu nim nikt nie gra?

On...są lepsze picki, dużo lepsze, słabnie w late jak lee, może ma dobre to early ale wy przesadzacie.

Dajcie swojego lolkinga to ja sprawdze jak wy tym wszystko miażdzycie i wygrywacie.

Riot jak coś zmienia to wie co robi, w przeciwieństwie do was, bo obserwuje jak gra toczy się na bieżąco, po każdym patchu, cały czas, a wy coś o "płaczkacz" piszecie.

gralem od pierwszego dnia gdy wyszedł aatrox i wydawało mi się że to najlepsza postać... nie miałem jeszcze ich dużo ale kupowałem nowe i jest na prawdę wiele postaci lepszych od tego ścierwa :)

Opublikowano

Już wam wyjaśniam czemu Pantheon ma dostać buffa. On dominuje w Early oraz mid game. W late game jest niczym a więc chcą go stworzyć bardziej viable. Jednakże ten rework/buff nastąpi dopiero po mistrzostwach sezonu 3.

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...