Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MC dźwięki

TheLexPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zostaw wlaczone MC na pare minut,po prostu dzwiek ci sie jeszcze nie wczytal,sugeruje zaktualizowac jave,wylaczyc zbedne aplikacje,zeskanowac kompa to ci sie szybciej wczyta

mca.png
Opublikowano

Tylko że.. Ja już mc mam właczone/gram z 10-15h bez dźwięku mam 100% w mc najglośniej na kompie mam i nic

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

Jaki system operacyjny? Wejdz w mikser glosnosci i sprawdz czy masz tam Minecrafta.Skoro az 10 godzin jestes no sound polecalbym usuniecie .minecraft i pobranie od nowa,jestes premium czy non premium? masz jakies mody?

mca.png
Opublikowano

Jaki system operacyjny? Wejdz w mikser glosnosci i sprawdz czy masz tam Minecrafta.Skoro az 10 godzin jestes no sound polecalbym usuniecie .minecraft i pobranie od nowa,jestes premium czy non premium? masz jakies mody?

0 modow/ non premium

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

Wyłącz i włącz Kartę Dźwiękową. To powinno pomóc.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Nie słuchaj ich pewnie masz launcher który nie pobiera dźwięków ponieważ to jest około +50mb. Zmień launcher

stopka.webp

Opublikowano

Miałam dokładnie ten sam problem, załozyłam o nim temat nawet. Była to wina launchera, problem rozwiązał się, gdy pobrałam launcher stworzony przez teamExtreme. Na pewno znajdziesz go na torrentach itp.

Opublikowano

Wyczysc rejestr ze zbednych plikow, zaktualizuj karte dzwiekowa, a najlepiej wejdz w dzwiek i zobacz czy jest podlaczony jako wyjscie glowne.

random.jpg

Opublikowano

- zmień launcher

- zaaktualizuj sterowniki do karty dźwiękowej

- zamiń zmienisz launcher usuń cały folder .minecraft

- nie wiem czy to coś da, ale nie zaszkodzi: aktualizacja javy

- włącz Minecraft'a, graj max. 10min i jak nadal nie będzie to odpal jeszcze raz, i tak maks. z 3 razy zrób, jak nadal nie będzie to nie wiem ;(

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

@up ale te bibloteki są zaaktualizowane już od wersji chyba 1.5

@top polecam uruchomić jeszcze raz minecrafta pare razy spróbuj za którymś razem będzie to taki błąd ja tak mam czasami

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...