Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]GM Room

Aslani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GM room jest taki sam we wszystkich wersjach NT, np. KonataTV też była w tym pokoju na NosTale DE, był taki sam - wstawiła nawet filmik

Opublikowano

Ja byłem u GM w minilandzie. To za czasów Omitsu. (dałem mu walentynke :D)

łapaj link:

Opublikowano

Dzięki :)

Już nie chce tworzyć nowego wątku więc się spytam od razu. Czy jest tu jakiś maniak który zwiedził cały świat Nostale i może sprawdzić paczkę map którą wyciągnęli Niemcy? Bo zastanawiam się czy faktycznie w tej paczce są wszystkie mapy. Bo jak nie ma wszystkich to będę musiał dorobić brakujące. Kurcze szkoda że nie są podpisane. Ja tego nie mogę sprawdzić bo całego świata nie zwiedziłem :D

199, 200 i 201... nie mam pojęcia dlaczego ktoś zrobił takie pomniejszenie i tym bardziej nie wiem co to za lokacje. Na początku myślałem że nr. 201 to jest właśnie GM room bo można dostrzec na tej miniaturze charakterystyczny dywan na środku pokoju ale mimo to ta miniatura różni się od tego co pokazał Logger w filmie.

http://www.sendspace.pl/file/dae4b2ec402605f0b98c67f

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/f6f4c7d3a287789e84ccf11d4e265ce355b3154a04ec9a37aa1411d005f25520/analysis/1374445314/

Opublikowano

Mapa 199 to Świątynia Aster, 200 to Obóz Poszukiwaczy Skarbów, 201 to Kwatera Akamura, a 202 to chyba Centrum Aster. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...