Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilacz...

MrLoL4421

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zasilacz Take me 450W uciagnie karte grafiki GT240 512mb 128bit? Wiem zasilacz jest na czarnej liscie, ale kolega sie pyta. Mowi ze na razie nie ma kasy na wymiane wiec kieruje tu pytanie, pozdrawiam.

Opublikowano

Tutaj dodam caly sprzet kolegi :

Plyta gł - Gigabyte GA-M61PME-S2 z układem DDR2.

Pamięć operacyjna - 2gb DDR2.

Zasilacz Take me 450W

Obecna Karta Radeon HD 4550 1gb

Przeczytałem troche na internecie i ludzie mówią że spokojnie wejdzie na tym zasilaczu, ale mam jeszcze jedno pytanie

Karta Graficzna GT240 ma układ GDDR5 czy DDR3 jakoś tak, czy na tym calym sprzecie pojdzie ta karta?

Opublikowano

Okej okej, czyli karta spokojnie pojdzie na tym sprzecie, ale zasilacz wymienic? Spoczko rozumiem, a jakis zasilacz do 50zl? Pozdrawiam.

Opublikowano

Prosze mi wierzyc znajde do 50zl. Nie chodzi tu o jakies slabsze zasilacze po prostu wiem gdzie szukac, zatem jaki?

Opublikowano

Hhaha dla Was pany warny powinny byc ;] Nie zgłaszam, bo i tak jest zmęczony. Tutaj konieczna jest wymiana, z tym czymś nie ma co ryzykować.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...