Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] czy bedze trudno rozlozyc laptopa

homeg3289

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.
mam laptopa 2 lata, i wymaga on czszczenia procka i wymiany pasty i wentylatora.
laptop uzwam do gamingu, ale sie nie nagrzewal az tyle.

czy bedzie prosto rozkrecic Hp pavilion dv6?

Opublikowano

nie będzie

użyj googe i szukaj manuau serwisowego, może znajdziesz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

rozkładałem HP Pavilion dv6500, za pierwszym razem zajęło mi to koło godziny bo jeszcze nie wiedziałem gdzie są śrubki ale później spokojnie w 30-40min da sie wyrobić robiąc to dokładnie, koniecznie uważaj na śrubki przy zawiasach laptopa i na te co trzymają płytę główną do górnej części obudowy (tam gdzie jest klawiatura) bo lubią sie tak schować że nie idzie dalej rozkładać bo coś trzyma, w tym co rozkładałem była MASA kurzy po 5 latach użytkowania i po czyszczeniu temperatury dużo spadły

koniecznie uważaj na taśme co łączy przycisk zasilania z płytą główną i głośniki z płytą główną, muszą być odpięte w ten sposób że podważysz taki brązowy (przeważnie brązowy na białych wtyczkach) zaczep bo w innym wypadku już możesz ich tam nie włożyć jeżeli lub nie będą łączyć bo to musi wszystko być dociśnięte bo to nie kable co sie normalnie łączy tylko tasiemki co sie dociska ...

spokojnie dasz rade 2x małe śrubokręty, pęseta płaska i wykałaczka do zaczepów i jedziesz, na pewno dasz rade

1378331621-U719057.png

Opublikowano

a tak wogule. mozna wymienic klawiature?

bo jakos sie zuzyla
litery ktore musze mocno naciskac to: d y w a s d z x c lewy shift

Opublikowano

klawiaturę wymienia się 30 sekund do minuty jak sie guzdrzesz ;) , kupisz na allegro

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

klawiaturę wymienia się 30 sekund do minuty jak sie guzdrzesz ;) , kupisz na allegro

a jekies internazionalne?

Opublikowano

gdziekolwiek znajdziesz, ebay czy podobny serwis. dużo firm czy osób prowadzi wysyłkę za granice tylko zapytać i zapłacić więcej

oryginalne w serwisie dość drogie ok 30-60 euro

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...