Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wybór nowego telefonu !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up no to dosypales do pieca xD

mieszkam w Irlandii i wiekszosc osob jakie znam bierze na abonament wszystko telefony szczegolnie te iphony jak kosztuja 99E a nie 2000 zl w pl :_;

osobiscie kupilbym w komputronik.pl masz 1000% pewnosci co do sprzedawcy . Albo w tym markecie media gliwice :)

11967467.jpg

Opublikowano

W tym markecie media Gliwice to telefony są zagranicznej dystrybucji ... i nie są pewnie czy nie są brandowane, ale mają 100% polskie menu , i nie mają sim locka, oraz wszystkie takie same parametry.

Właśnie brand mocno ogranicza telefon.. ? Bo nie mam zamiaru wgrywać roota :?

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

@up no to dosypales do pieca xD

mieszkam w Irlandii i wiekszosc osob jakie znam bierze na abonament wszystko telefony szczegolnie te iphony jak kosztuja 99E a nie 2000 zl w pl :_;

osobiscie kupilbym w komputronik.pl masz 1000% pewnosci co do sprzedawcy . Albo w tym markecie media gliwice :)

xDD

Zapytaj czy mają brand od Samsunga, jak tak - bierz.

Opublikowano

Nie warto Sgs IV i III. Bateria się grzeje i to bardzo, tego nie zrootujesz, bo wydać tyle kasy aby później go uceglić ?...

Szczerze powiem Ci, że lepiej sobie kupić PSP 3004 bądź też ps3 i telefon do 400/500zł.

Zresztą polecam Ci Ace 2, gdyż wgrasz sobie roota, cyana i jest bajka.

Opublikowano

Tez mialem problem z wyborem telefonu (temat : "Telefon do 2900 zl ")

Decydowalem miedzy S4 i nexusem 4 .... zdecydowalem sie na nexusa .

Zdecydowalem sie na Nexusa 4 Powody:

-sprzet od google (testowalem tydzien i bylem milo zaskoczony)

-swiezy update

-czysty android wlasnie dostal 4.3 potem 5.0 ( bez touchWizz ktoremu nawet 6 Gb ramu nie wystarczy by plynnie dzialac)

-13 gb miejsca ( w wersji 16 gb )

-2 gb ram

-cena ( tanszy o ponad 900 zl od s4 ) nie sztuka wydac 2k zl na gowniany telefon

-jakosc i wykonanie

Pozdrawiam

11967467.jpg

Opublikowano

@dzekon

Mam ace 2 zrootowanego ;)

mam też ps3 w domu oraz xboxa 360 (ps do multi, xbox przerobiony)

Lecz Chcę jakiś lepszy telefonik ;)

@pawisoon

co ciebie przekonało do nexusa ?

Ja raczej ( za tydzień ) kupuje s4 za 1950zł ;) gościu( a dokładniej firma) kupił/-a chyba 500szt. od Samsung polska ;) i teraz sprzedaje za niską cene ;)

Różnica cenowa co do nexusa nie jest ogromna ;)

Licze na Like !

Opublikowano

@pawisoon

co ciebie przekonało do nexusa ?

Ja raczej ( za tydzień ) kupuje s4 za 1950zł ;) gościu( a dokładniej firma) kupił/-a chyba 500szt. od Samsung polska ;) i teraz sprzedaje za niską cene ;)

Różnica cenowa co do nexusa jest ogromna ;)

Mam w domu S3 mini ( popatrzylem sobie na TouchWizz i jego funkcje) i nie bylo szalu .W tle chodzilo ok 30 procesow ! a nic nie robilem tylko scrollowalem menu !

WIec wyobraz sobie to na S4 ( oczywiscie masz wiecej ram ale ciekaw jestem ile by wytrzymal )

Potem poszedlem na miasto w Vodafone i O2 mieli je wystawione wiec sie pobawilem troszke .

Szalu nie ma i touchWizz nawet jakby mial 6 gb ram mial by lagi (Oczywiscie na pustym telefonie bez instalacji apek nawet sobie radzi ale po instalacji ok 30 apek bo tyle mam na telefonie nie bylo by juz tak kolorowo ).

Dzisiaj nexus 4 dostal juz androida 4.3 i jestem zadowolony z tego jak dziala :)

11967467.jpg

Opublikowano

@co do wersji 4.3

Ona już jest na sgs4 ?

Licze na Like !

Opublikowano

nieee , s4 chyba nie dostanie 4.3 bo nie duzo sie zmienilo .

Jesli dostanie to 5 ale pewnie dlugo po oficjalnej premierze bo samsung bedzie musial przygotowac TouchWizz pod 5.0 i potem musisz czekac na operatora .

11967467.jpg

Opublikowano

Nawet na stronce Samsunga jest potwierdzone, że na 100% SGS4 I NOTE 2 dostaną 4.3 :D ale co do s3 nie wiadomo :)

Licze na Like !

Opublikowano

Orientujecie się czy sgs3 dostanie kiedyś jakieś funkcje od sgs4 ?

Licze na Like !

Opublikowano

Nawet na stronce Samsunga jest potwierdzone, że na 100% SGS4 I NOTE 2 dostaną 4.3 :D ale co do s3 nie wiadomo :)

tak ale 4.3 nic nie zmienia ;/ wiec nie ma sie czym jarac

Jakby napisali ,ze dostanie 5 to by bylo cos

11967467.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...