Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile ta karta potrzebuje mocy zasilacza ?

NewKinect

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupiłeś zasilacz z czarnej listy(czyt. musisz kupić nowy, firmowy zasilacz), a co do karty to za dwie stówy kupisz dużo lepszą(jeśli procek jest w miarę to nawet sobie w bfa3 pograsz), podaj resztę sprzętu

Opublikowano

Chodzi o tą kartę: http://www.net-s.pl/index.php?id=3&ss=7&g=237091&n=MSI-Radeon-HD6450-2GB-DDR3-128-Bit-HDMI-DVI-D-SUB

Mam zasilacz 350W i nie wiem czy styknie : /

Nie, nie kupiłem, nie zamierzam grywać w jakieś super mega gry na ultra ustawieniach. Zasilacz niedawno kupiłem ten: http://www.net-s.pl/index.php?id=3&ss=7&c=31&s=212&g=132500&n=LOGIC-Zasilacz-ATX-500W-120mm-FAN

zasialcz w linku ma 500W

Coś tu sie nie zgadza... To jaki masz ten zasilacz :D ?

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Lepiej podaj budzet jaki chcesz przeznaczyc na karte i nowy zasilacz, bo tamten i tak i tak padnie, nie wazne czy kupisz karte ktora pobiera 30W czy 130W. Za 120-130zl mozna miec juz 9800GT/GTX, a ona juz powinna sobie jakos radzic, bo kiedys na pewno bedziesz chcial odpalic sobie jakas lepsza gierke i bedziesz zalowal ze masz kiepska karte.

Opublikowano

Lepiej podaj budzet jaki chcesz przeznaczyc na karte i nowy zasilacz, bo tamten i tak i tak padnie, nie wazne czy kupisz karte ktora pobiera 30W czy 130W. Za 120-130zl mozna miec juz 9800GT/GTX, a ona juz powinna sobie jakos radzic, bo kiedys na pewno bedziesz chcial odpalic sobie jakas lepsza gierke i bedziesz zalowal ze masz kiepska karte.

Mam starego kompa w ch*j, ma już z 8 lat i nie chodzi mi o kupowanie w tym czasie mega wypasu. Chce wymienić karte graficzną na okres 2 miesięcy, po tym czasie ojciec przyjeżdża z zagranicy i wymieniamy wszystkie podzespoły. A tą kartę chcę bo teraz tutaj nic sie nie da robić.

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Opublikowano

podaj płytę główną i procka, bo nie widzę sensu kupowania karty jeśli procek będzie ograniczał(na w miarę dobrą kartę i zasilacz wydasz koło 3dstów)

Opublikowano

podaj płytę główną i procka, bo nie widzę sensu kupowania karty jeśli procek będzie ograniczał(na w miarę dobrą kartę i zasilacz wydasz koło 3dstów)

Procesor - AMD Athlon™ II X2 250 Processor (2 CPUs), ~3.0 GHz
Płyta główna - ASUSTek Computer INC. M3A78-CM

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...