Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zareklamować serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mam rozreklamować swój serwer?

Skończyłem pracę nad serwerem. Wydaje mi się, że powinien być ciekawy. Wykupiłem hosting. Przetestowałem go sam i ze znajomymi mniej lub bardziej przygodnymi. I teraz nie mam pojęcia jak mam tam ściągnąć ludzi :P

Na kręceniu filmów się nie znam. Spamowanie na innych serwach jest niefajne a na dodatek najczęściej karalne. Na forach specjalnie się nie udzielam. Na moją sygnaturkę też jakoś nie patrzycie :)

Ktoś pomoże? Diaxy i VIP-y czekają :P

Opublikowano

Facebook - Tablica poproś różne fanpage z MC, żeby udostępniły chociaż na godzine twoje IP servera.
MPC - Dodaj temat w dziale 'publikacja serverów'
GG,Skype - Opis

Troszkę wkurzający sposów, ale działa na mckidy, a mianowicie spamowanie IP pod filmami JJay-a ;]

PS.

To powinno Ci dać stałych graczy, którzy przyciągną swoich kolegów i góra miesiąc i server się rozkręci ;) !

1377531174-U173186.png

Opublikowano

MPCTaylor: przeczytałem i zastosowałem się :)

Tureter - jedna z Twoich metod jest wyjątkowo bezczelna - daję za nią lajka :P i stosuję się.

Ale nadal poszukuję chętnego do nakręcenia filmiku - zgodnie z Twoją sugestią by reklamować się na YT więc...

@ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...