Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak trafić na serwer Arkadia?

teamcraft24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o pomoc w dostaniu sie na serwer Arkadia,bo mój kolega tam gra a też z nim chce jechac

Prosze o pomoc....................................

Opublikowano

daj się komuś podbić na jakimś świecie :p arkadia jest dobrym światem jak masz mało czasu na grę bo nik nikogo praktycznie nie może atakować :p

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Musisz dobrze rozwinąć wioskę i np. na świecie 74 dać się podbić.

Wtedy masz 2 możliwości:

Traf na Arkadię

Rozpocznij grę od nowa na świecie

Ja weszłem na Arkadię(jako Bartekbu123)

Tylko że jest to 120%, czyli masz np. 40K pkt to nie możesz atakować(Przykladowo) 500K pkt, oraz 30K pkt(To przykłady)Oczywiście jak miałeś na 74 wioskę 9.000pkt to nie trafisz na arkadię z 26pkt tylko z tymi 9.000:)

Opublikowano

Świat gdzie łatwiej jest grać, jest taka zasada jak 120%, dzięki której gracz TOP1 nie może atakować gracza TOP20

Łatwa gra po prostu, nie trudno zdobyć 1 mln.

Opublikowano

To napisz komuś wiadomość ze chcesz żeby cie ubili,i masz tam zaczni od nowa albo graj dalej na Świecie Arkadia

Myślę że się przydałem........

Opublikowano

Ja tam tego świata nie polecam, mam 20 wiosek rozwiniętych na full i nie ma co podbijać bo mam obok osobę z ponad 120% więcej. Gówniany świat który się szybko nudzi, teraz sobie tylko wchodzę raz na 3 dni i wybijam monety z tych wiosek. Wybiłem już 2.8k monet, mam 20 szlachciców i jeszcze 15 mogę wyprodukować. Już sobie lepiej na jakimś privie plemion pograć ...

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...