Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program Action Mirillis

SpeedSeconds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym zacząć nagrywać filmiki na YouTube. Do tego potrzebny jest również program. Moi znajomi polecili mi program "Action" do nagrywania obrazów z gier, muzyki itp. Cena tego programu to ok. 50-100zł. Niestety nie mam tyle pieniędzy i nie stać mnie na kupienie tego oto oprogramowania z pieniądze. Zwracam się do was z prośbą pomocy mi. Poszukuję programu Action w pełnej wersji. Proszę was bardzo o podanie mi linku w którym będzie można pobrać ten oto program "Aciton" (Może być to w chomikuj.pl). Bardzo was proszę i proszę nie pisać mi komentarzy typu :"Kup sobie oryginał", "Nie da się ściągnąć musisz kupić". Raczej napewno da się ściągnąć. No dobra dość już mojego gadania bardzo was proszę o pomoc odwdzięczę się !

Odswiezam

Opublikowano

Masz możliwość użycia tzw. "triala", czyli wersji testowej. Zawsze możesz ściągnąć cracka czy patchera, ale ci nie polecam. Dlatego że napisałeś, że zamierzasz używać nagranych filmików "kradzionym" programem, a następnie wrzucać to na Youtube.

Opublikowano

Możesz użyć programu Ashampoo Snap 5, po pobraniu chyba z dobrych programów dostajemy możliwość otrzymania darmowej licencji.

Opublikowano

Owszem może, ale biorąc pod uwagę Youtube jest to nielegalne. Jeśli używałby tego to użytku komercyjnego to może mieć kłopoty. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...