Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] VesHack [Detected]

Vesim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy jest taki cheat jak "ArtificialAiming-Radar-v2.7" do Bf3 ? Jest on do BFBC2 ale czy jest do Battlefield'a 3? Chodzi mi oto, żeby była tylko ta jedna funkcja to w tym "pomocniku".

Opublikowano

śmierdzi gównem które sie injectuje i zostajesz wywalony potem, albo sa problemy, tak czy siak doprowadzi to do bana, po 2, pewnie zwaliłeś z mpgh albo z innej stronki, pozmieniales cos i twierdzisz, ze to Twój własny hack aha ;]

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Dobry hack, działam na nim już cały dzien na no-GGC-Stream i jest git!

Veshack, mógłbyś spróbować zmodyfikować tego hacka, żeby kille ze zwykłej broni były podmieniane na AmmoBox kill? Tutaj jest filmik pokazujący jak ktoś strzelając z broni zabija AmmoBox'ami:

Opublikowano

dziala wam w tym hacku no recoil i no spread? bo uzywam juz od jakiegos czasu i od poczatku to nie działało, no chyba ze mam cos wcisnac a tak to reszta czyli aim i esp smiga bez zarzutow

Opublikowano

Jak zainjectowałem to do gry, to jak odpalić to jakoś? Mam tylko napis w lewym górnym rogu i nic poza tym...

@ Dobra, już mam.

/ Jednak nadal nie ogarniam.

Jak włączę to i dam np. V- jako key do aim'a to co potem? W grze nacisnąć od razu V i tyle?

@... Dobra, już kumam. ^^

Za to na pewno nie ma bana, jeśli się nie przesadza z k/d?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...