Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w Mc ;/

ZzaxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z lagami w mc. Mam Ruter na transfer czyli 700MB na miesiąc 16-tego zawsze dają 700MB. Gdy pogram pare dni przychodzi do mamy sms ze transfer zostal wykorzystany i trzeba czekac znow do 16-tego. Czy mozna jakos zrobic zeby nie bylo tych lagow ??

Pzd:D

Opublikowano

Omg, nie rozumiecie, co mają spadki FPS do lagów? - Tutaj nie trzeba Ramu tylko internetu.

Hmm... Graj na serwerach mniejszych ( np. 20 slotowych ), wyłącz programy typu hamachi,AntyVirusa itd.

A dla @UP Proponuje wpisać w wikipedia LAGG, wg. mnie to poprostu przeczytali nazwe tematu i odpisali >.<

Lagg - opóźnienia w przesyłaniu pakietów (Ping)

Scinki - Wina komputera

Opublikowano

700mb na miecha nie pozwoli ci pograc w MC dluzej niz 3-5 dni,zawsze mozesz transfer dokupic,albo popros mame aby wziela wiekszy limit.W kazdym razie,ja mam 28gb na miecha i mi nie starcza:d

A jak chcesz szybszy internet z tych mobilnych polecam plus ten caly LTE jest rzeczywiscie dobry w porownaniu do play online ktore ja mam jest 3 razy szybszy,ale limit troche mniejszy.

Osobiscie polecam z internietow UPC albo orange nie mam do nich zadnych zarzutów,

Podsumujac musisz zmienic neta

mca.png
Opublikowano

Ja osobiście polecam CI zmienić internet bo maksymalnie możesz na tym grać 3 dni, polecam z plusa.

random.jpg

Opublikowano

Kliknij CTRL + ALT + DELETE później wejdz w Menadżer Zadań później w Procesy i tam poszukaj javaw (Musisz mies odpalonego już minecraft) kliknij prawym przyciskiem myszy na ten proces i później w Ustaw Priorytet wybierz Wysoki :)

ZAPRASZAM NA SERWER CRAFTGATE - HARDCORE - GILDIE IP: craftgate.msrv.pl

---------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

@UP Mu nie chodzi o spadki FPS tylko lagi w sensie ping przeczytaj sobie co to lag i później pisz bo mnie tacy ludzie wkurwiają.

@Top Wiekszy limit inaczej nie zrobisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...