Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jednak Tupac Shakur Żyje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mamy dowody na to, że Notorius BIG nie żyje?

Sam sobie odpowiedź na to pytanie, bo z tego co pamiętam. 2Pac miał z nim beefa.

Opublikowano

Tupac nie żyje zresztą hujowy był, michel j. Nie żyje trudno, Magik nie żyje KURWA BOŻE CZEMU! I nie wrócą ;(

Opublikowano

Ale co tu się dziwić, że nie umią normalnej dyskusji poprowadzić jak większość to gimbaza? Tupac nie żyje, takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Dobra zamykamy chyba temat bo ludzie z MPC nie umieją normalnie dyskutować, Pozdrawiam Fanów Paca!

Autor ma rację i przychylam się do tej sugestii. Nie ma kulturalnej dyskusji - nie ma tematu.

#don't care

Opublikowano

Jezeli prawda z ta 7 to wroci jak bedzie 2014 rok. Ja ogolnie słucham raperow typu eazy-e,ice cube , 2pac , biggie smalls , snopp doggy dogg itp. dlatego moje zdanie nie jest w 100% obiektywne. Sfalszowane zdjęcia , brak tatuażu , na teledysku podkreślona "7" , zafascynowanie w wiezieniu tworczoscia Makavelliego , nie wszystko jest zbiegiem okoli znosci. Poza tym jest typek co ma identyczny głos i nigdy nie miał koncertu. Jeszcze w Blues House jakis ziomek powiedzial ze zyje tylko fbi na nie poluje. W koncu makavelli upozorowal śmierć ze wzgledu na wroga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...