Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAKĄ RZECZ Z DZIEĆIŃSTWA NAJBARDZIEJ LUBICIE?

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

granie w gałe, a później noobienie na nowo otwieranych serverach silka 1000k gold plz spam <3 no i jeszcze pamiętam że na przerwach grało się w metal tazo xD

ItgMSFz.gif­

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mlaskanie sutka mamy kilka razy dziennie <3

Zabawy w chowanego , zabawy w domek , chodzenie po drzewach , robienie łuków i mieczy z drewna/patyków i nakurwianie się :D

u6pv.jpg

Opublikowano

Jak lał deszcz, to graliśmy w gothica na kodach. Udawaliśmy harrego pottera w gta sa( wozik i kod RIPAZHA). Albo w domu robiliśmy rozjeb, że aż sąsiad sie skarżył.

Facepalm:

Przyniosłem uzi na kulki, po zabawie zapchała się.

Opublikowano

Brak internetu, Karty duel masters, te takie krazki co sie naciagalo na takiego patka i sie to puszczalo i sie obijaly o siebie :P Bez przejmowania sie dniem jutrzejszym, brak debili.

Opublikowano

Zabawa w podchody ;)

Teraz gdy ktoś coś zaproponuje to tylko słyszę takie coś :

-Za ciepło

-Nie chce mi się

-Za stary jestem ;)

Opublikowano

Rozłożenie 4 krzeseł, przykrycie kocem i nazwanie tego bazą. Pamiętam jeszcze jak do tej bazy chowałem ciasto, jabłka, soki, kanapki, z myślą że spełnię tam resztę życia. Po 30 min. wychodziłem ;_;

Zabawa w wojnę.

Budowanie z bratem "tratwy". Zbiliśmy ze sobą z 20 desek, siedzieliśmy na tym wyobrażając sobie, że pływamy.

Gra w piłkę: -Kim jesteś? -Ja Ronaldihno -Ok, ja Podolski!

Stanie na huśtawce zamiast siedzenia - byłeś koks.
Smak soku Pysio.

Dużo tego było. Szkoda że te czasy już nie wrócą...

Game Over

Opublikowano

Chodzenie po drzewach ;-;

hehehehehehe :) Miałem to samo. Nawet mnie od małp przezywali. Poza tym to wiele zabaw, np. w chowanego, berka.

Ogólnie mówiąc w tym okresie dostałem swój 1 komputer. Do dziś pamiętam jak pocinałem w pasjansa 24/7 :P

Opublikowano

Jezdziłem samochodem tym prawdziwym chyba to byl Volswagen Polo :P

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Chyba klocki LEGO i plastikowe żołnierzyki. Potrafiło się całymi dniami siedzieć przed domem i robić przeróżne "scenerie LEGO". To były czasy... :<

1374779867-U977016.png

Weteran
Opublikowano

Tazosy, pokemony, guma (hubba bubba), czekotubki, maczugi(czipsy), takie gwiazdki czekoladowe :D, zabawa w piasku, gry na pegazusie, kurde dużo tego, można bardzo długo wymieniać, wszyscy ci, którzy urodzili się po 2000 roku mogą jedynie pomarzyć o tak zajebistym dzieciństwie :D

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Ehh te czasy jak widziałem huśtawkę i przez 3 godziny nie potrafiłem z niej zejść xD

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Całe moje dzieciństwo spędziłem na placu zabaw, od piaskownicy do bawienia się w hardcorowego "ganiaka".

Opublikowano

Bycie dzieckiem. Bez obowiązków, gdzie liczyła sie tylko zabawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...