Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona Metin2.pl nie działa

Kratchi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Formacik zrób :D

Jakbys przeczytal uwaznie temat to nie pisal bys glupot, bo pewnie przeczytales tylko pierwszy i ostatni post...juz ktos dal taka "propozycje" ale (gdybys przeczytal dokladnie) ja "olalem" z reszta nie mam na tyle transferu(limitowany internet) aby sciagac wszystko co mam jeszcze raz..i nie, nie mam na co zrobic kopii.

@edit; Odpowiedz od supportu Metin2 "Uprzejmie informujemy, że uległ zmianie poziom obsługi Twojego zgłoszenia.

Prosimy nie odpowiadać na tą wiadomość" Tak wiec bede czekal :) Aczkolwiek jak ktos ma jakies pomysly to bardzo chetnie wyslucham, oczywiscie prosze o zapoznanie sie dokladnie z tematem zanim napiszecie.

@edit2; Dostalem odpowiedz od GA Gardanty, zalecil mi zaktualizowanie Javy, tak tez zrobilem lecz i to nie pomoglo.

@edit3; Kolejna porcja propozycji od GA Gardanty, zainstalowac najnowszego Adobe Flash'a - niestety nie pomoglo.

Przyznal, iz jest to dziwna sprawa...nigdy wczesniej nie mieli podobnego zgloszenia :)

@edit3; Support nie jest w stanie mi pomoc ...jakies propozycje ? :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...