Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona Pod Serwer Metin2 (Działający IS!)

MCTroo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP .

To choć na taki układ podam ci linka do strony skoro można się włamać to się włamiesz i login hasełko powinieneś znać prawda ? : ) .

xq0lgJF.png

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teodor zamknij morde zerowcu. Włam do bazy był na dedyka testowego a nie na główną ethane :) Luka polega na tym, że można wywołać zewnętrzne zapytanie do skryptu i ustalić sobie 7 bonusów z max wartością 32767.

Zamknij morde i wypierdalaj pierdolony noname.

Nie wiesz z kim rozmawiasz, tak jak powiedziałem, wypierdalaj.

Opublikowano

@ Up.

Mają rację i tyle :) Niektórzy nie potrafią niczego docenić . Tylko krytykują ... :angry:

Kto Ci powiedział, że to krytyka?

Po prostu odpowiadam randomowi na to co mi napisał. :|

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wiec strona dziurawa czy nie ?

Wbijcie sobie do głowy pustaki, że nie ma, nie było i przez następne kilka(naście) lat nie będzie w żadnym języku programowania, ani w ogóle 100% zabezpieczenia (nikt nigdy się nie włamie).

Ponieważ w każdym zabezpieczeniu jest jedna, podstawowa luka, o której mało kto pamięta, że taką luką jest sam programista, który pisze program, jedynie co, to

można utrudnić znalezienie luk, ale jak wiecie... Grosz do Grosza, a będzie kokosza (mam tu na myśli, że analizując src - w tym przypadku strony, można znaleźć dla siebie tzw "Kuchenne Drzwi", albo jak kto woli -- Backdoor --

Pzdr.

arijh2.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam za odkop ale mam problem. Nie mogę się ani zalogować na stronie ani zarejestrować. Wszystko dobrze jest zrobione więc w czym tu może być problem ? Z góry dzięki :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem czy to tylko u mnie ale po wgraniu strony zalogowaniu sie i przejsciu do IS wywala mnie z konta i musze znowu sie logowac i tak powtarza sie w kołko

Opublikowano

Twoje zajebiste skrypty są takie, że nawet konta się nie da stworzyć. A i widać, że wszystko sam kodowałeś. Zwłaszcza instalacje.

Pozdrawiam złodzieju plików serwerowych :)

Opublikowano

Twoje zajebiste skrypty są takie, że nawet konta się nie da stworzyć. A i widać, że wszystko sam kodowałeś. Zwłaszcza instalacje.

Pozdrawiam złodzieju plików serwerowych :)

On to tylko spolszczył :f

Opublikowano

2 X up .

Strona została udostępniona na konkurencyjnym forum poprzez autora .
Wykonałem tylko spolszczenie + is .

Skrypty nie są moje są one w zupełności NIEMIECKE ,ale napisy spolszczone .
Pozdrawiam łebmajsterze , ze złodziejem wyjeżdżaj do kolegów nie do mnie .. :)

xq0lgJF.png

Opublikowano

@UP a jaka dziura jest w tym isie ? ;d

Nie znam sie na " Łeb majsterstwie ;p " .

Jak sie nie znasz to po co sie za to zabierasz? To tak jakby programista zaczął budować Ci dom... narażasz ludzi tylko na niebezpieczeństwo bo nie znając się na programowaniu tym samym tworzysz luki podczas tego ... Poza tym mogłeś jakiś system newsów chociaż dodać.

Opublikowano

Witam, mam taki problem z tą stroną .Gdy dodam przez FTP pliki ,to gdy próbuje skonfigurować stronę instalatorem to wyświetlają mi się błędy :

http://zapodaj.net/04f93af72593d.gif.html

I mam pytanie odnośnie tego.

http://zapodaj.net/c2fcfa69c4c86.gif.html

Proszę o dokładnie opisanie co w te pola ma być wpisane ponieważ jak wpisuje to jest zle.

Proszę o jak najszybszą odpowiedz i dokładną odpowiedz .

Opublikowano

Jest ok, IS bez dziur. Wszystko ogarniete .

be362f2acc.gif

Gęsty dym zakrył gwiazdy zniknęli przyjaciele,
zostało ich niewiele mniej niż na stole butelek.
~ Paluch

Opublikowano

Bardzo przyjemna stronka, dzięki. Na 'odwal' spolszczony plik install.php, znaczy - operacje którą wykonujemy. Na pierwszy rzut oka widzę, że jest kilka zagrożeń które można łatwo i szybko poprawić. Dam Wam update jak skończę :).

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...