Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Silver II, Ostatnio Pro Teamy ;>

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio mam jakiegoś farta do teamów. Jeśli ja czegoś nie zepsuje to meczyk wygrany na luzie.

Tym razem Jarvan na topie ;P.

Opis meczu:

Zaczęło się fajnie ponieważ VI wbiła mi od razu na gank i fb dla mnie później to już z górki. Ustawienie mieli dziwne ponieważ diana top, shaco ap mid. Ale co mnie najbardziej zaskoczyło to, że shaco wygrywał z orianną na początku.A później cs, to juz byla bomba, 20 minuta a u nas w teamie każdy ponad 100 cs`ów, najwięcej w enemy w 20 minucie miała caitlyn coś ok. 90 cs. Tak moge grać (ja miałem coś ok. 120 a nasz adc 140 ;P)!! Ogólnie mam 367 wygranych i 347 przegranych, Silver 2. (nie ma się czym chwalić ale dla ciekawskich jakby pytali ;P).

gltn.jpg

@Edit

Już tam mam ok. 90 lp, to jutro awansik mnie czeka, albo spadek :/

Opublikowano

20 Min 100 Cs Pro 100 cs to max 11-12 Min w 20 to koło 200 albo i więcej Ap Shaco mid i diana na topie to nie dziwo ze takie staty jak enemy to nooby

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

20 Min 100 Cs Pro 100 cs to max 11-12 Min w 20 to koło 200 albo i więcej Ap Shaco mid i diana na topie to nie dziwo ze takie staty jak enemy to nooby

wtf, daj mi swojego lolkinga jak wyciągasz takie cs'y, bo nawet na diamencie nie wyciągają takich csów zawsze.

Enemy to nooby? xD, kolejny polaczek, który uważa sie nie wiadomo za jakiegoś bonzo.

Opublikowano

No OMG... Jeden meczyk na luzie wygrany, drugi mielismy przewage 48:28 a galio zaczal trollowac i przegrana. Teraz 3 mecz o awans do srebra 1.

Opublikowano

Diana na topie może ukrócić nie jednego topera więc lol.

A shaco ap to jest viable troll pick i jeśli go ktoś ogarnia to cie zrobi tak ze sam sie będziesz zsiebie śmiał jak cie zabije;P

Ogólnie w silver 2-1 idzie fajnie pograć już, niżej jest gówno xD

Gj, idź do golda

Opublikowano

Diana na topie może ukrócić nie jednego topera więc lol.

A shaco ap to jest viable troll pick i jeśli go ktoś ogarnia to cie zrobi tak ze sam sie będziesz zsiebie śmiał jak cie zabije;P

Ogólnie w silver 2-1 idzie fajnie pograć już, niżej jest gówno xD

Gj, idź do golda

Dzieki... ale wlasnie jest lipa troszke bo gram 3 mecz do awansu i mam afka... tristane. Lose...

@Edit

A tak chwaliłem :(. Od silver 5 to tylko pare trolli mi sie trafilo. A jak awans to dwa pod rzad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...