Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pismo do niemiec

PaNiCz73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy udało się komuś odzyskać konto po pisemku do niemiec ? Może macie jakiś wzór

PS

Ostrzeżenie było zasłużone ale nie perm. To było bardzo dobre konto na PL3 i bardzo mi go brak :)

Opublikowano

Pisanie do niemiec (mail) tak jak pisze kolega wyżej - nic Ci nie da. Natomiast list może jakieś korzyści, a nawet UB przynieść, jak coś to Ci możemy pomóc tylko musisz sam dokładnie obmyślić co chcesz napisać, jak chcesz napisać a my możemy Ci podpowiedzieć co tam dodać, jak skorygować etc.

7yo9.png

Opublikowano

Oczywiście miałem na myśli list polecony ( bez potwierdzenia bo i tak jest potwierdzenie nadania ). Chodzi mi o to by nie wymyślać tylko uzyskać info co i jak

Opublikowano

Pamiętaj: musisz być w 100% pewny że jesteś uczciwy. Inaczej tylko tracisz czas i kasę.
Tutaj masz wzór listu:

Miasto, data
Hello, dear Consultant

I'm writing this letter for your support - because i want to find out more information about permanently blocking my account (nazwa) placed in server/servers (serwer) which have assigned ID (ID). In my opinion there haven't been any reasons to block my account permamently - they've been for warn, cause i used illegal software, but no for permament ban. I'm sure in 100% that after 72 hours 'warning' ban i wasn't using any illegal programs, so as now. Because i'm normal, honest user i think i had made bad before 'warning' ban, that's true, but nothing like that bad hasn't taken place after this ban. As i am not a botter i think You should analyse my case one more time, and i hope You can do it for me. Thanks for replying.

Sincerely, (imie i nazwisko)

Jako, że zdarzyła się niestety w ostatnim czasie kradzież mojego tłumaczenia, tutaj oświadczam że list jest w całości napisany przeze mnie, i nikt poza użytkownikiem PaNiCz73 na którego potrzeby został on napisany nie ma prawa go kopiować, a w szczególności przywłaszczać.

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...