Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Challenger:Ranked Kassadin Penta, Pro Carry , Win Chain. I Pro Farma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładna gierka, ale zbudowałbym lich bane zamiast abyssala

Opublikowano

Hehć, uwielbiam takich korłoniów co błyszczą kłamstwem. Nie zdziwiłbym się gdyby to nawet nie były Twoje staty. Prawda o tym czy Cię pytali o nick to też fałsz.

@top

Zamiast kostura dałbym lich bane a zamiast archangela zhony'ę, tylko moja skromna opinia, przecież taki ktoś kto jest w challengerze i gra na LCS'ach nawet nie spojrzy na mój komentarz.

PS. nie usuniesz tego posta tutaj, sad :c

Gość koxxxik12
Opublikowano

Akurat ktoś kto ma challengera ma na normalu staty 3 10 yhy takie bajki to dzieciom na dobranoc

Opublikowano

Gunwianym wooden V, który udaje challangera xDD

Na poziomie challangera za nic nie dopuścili by ciebie do takich statystyk, skontrowali, focusowali czy coś.

Niemożliwe ;P

Opublikowano

Podaje się za challengera. Picknął Veigara i wygrał. To na pewno brąz.

@top

Trochę późno łeske chyba zbudował. Za archangel dałbym Lich bane, za deathfire zhonye, i za abysall void staffa i bym miażdżył wszystko :D

Opublikowano

Czy ja się ciebie kiedyś pytałem o jakiś nick? :O

Kim ty wgl jesteś?

Dowartościowuję się chłopak.

@top

To jak dajesz jakiegoś ss'a? Bo nie możliwe, żeby na Challengerze takie lowy grały aż..

lucyfergif.gif

Opublikowano

Przecież on to nawet w paincie mógł przerobić ;x

PS. 1 śmierć, a czas bycia martwym 0 ? wtf?

Opublikowano

@UP Hahahaahahha

Ale ja coś jeszcze zauważyłem, popatrzcie na napis "Zwycięstwo" jakoś dziwnie odstaje od reszty, tak bardziej na lewo i lekko na górę, tak samo jak farma, wydaje mi się jest tam napisane 3 38 chociaż to ostatnie możliwe że lekko mi się wydaje.

P.S. Skoro masz "338" farmy to oznacza że mecz musiał być długi, a dostałeś mniej za ten od le blanc. Pszypadeg?

Opublikowano

"Czelejndżer" staty 21/1/1 niestety przegrana na noramlu :( ale za to jaka farma ! (czas bycia martwym 0 dla tego ze tak naprawde nie padlem tylko bug byl i samo dodalo mi deda :(

jr9al6.jpg

Też umiem przerabiać :P (na screenie autora napis zwycięstwo jest trochę w lewo tutaj trochę w prawo ;)

+ wiecie ciekawi mnie dla czego za meczyk veigarem nie ma ip (pz) na tym ss'ie od autora

Opublikowano

hahahahah coza idiota xD. Po chuj zakładasz tematy ? nawet ssa nie potrafisz podrobić porządnie xD

KURWA SRAM NA TE WASZE OSTRZEZENIA JEBANI 13-LETNI MODERNATORZY

dsa

Opublikowano

NIEDOWIARKI. PO PROSTU ZAL.PL Zazdroscicie Challengera.

Gratuluję wyniku. Mam nadzieję ze zobaczę Cie w jakimś popularnym teamie :)

Życzę dalszych sukcesów :*

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...