Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Konkurs: Smite - Okiem artysty.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taką propozycje, aby wszelkie prace które biorą udział w konkursie nie były przedtem publikowane, bo już widziałem, że osoba wstawiła pracę swoją starą. No i proponuję też aby każdy pisał jakiego boga przedstawia.

Opublikowano

Mam taką propozycje, aby wszelkie prace które biorą udział w konkursie nie były przedtem publikowane, bo już widziałem, że osoba wstawiła pracę swoją starą. No i proponuję też aby każdy pisał jakiego boga przedstawia.

Jeżeli osoba użyła swojej obecnej pracy w innym konkursie to zostanie ona zdyskwalifikowana, ale jeżeli użytkownik wstawił pracę, którą kiedyś narysował, ale nigdzie jej nie udostępnił to nie widzę powodu dla którego mamy zakazać mu wstawienia jej. Druga propozycja już dawno weszła w życie.

Opublikowano

Jeżeli osoba użyła swojej obecnej pracy w innym konkursie to zostanie ona zdyskwalifikowana, ale jeżeli użytkownik wstawił pracę, którą kiedyś narysował, ale nigdzie jej nie udostępnił to nie widzę powodu dla którego mamy zakazać mu wstawienia jej. Druga propozycja już dawno weszła w życie.

A jeśli użytkownik przedstawiał pracę w dajmy na to galerii, tutaj na forum? To może dodać ów pracę na konkurs czy nie?

Opublikowano

A jeśli użytkownik przedstawiał pracę w dajmy na to galerii, tutaj na forum? To może dodać ów pracę na konkurs czy nie?

Może.

nie dzialaja mi spoilery, jak moge ogladnac prace innych? xD

Spróbuj na innej przeglądarce.

Opublikowano

Jakimi kryteriami będziecie się ki9erować podczas wybierania miejsc? Lajki, pomysł czy co?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Nie rozumiem niektórych prac, osoba która zgłasza daną pracę pobiera obrazek z postacią. Następnie nakłada nowa warstwę i odrysowywuje postać tak aby wyglądała jak by to on ją rysował na prawdę. I mam pytanie co do tego. Czy te pracę będą uznawane jako plagiat czy coś podobnego oraz czy uczestnik zostanie odrzucony?

Opublikowano

Nie rozumiem niektórych prac, osoba która zgłasza daną pracę pobiera obrazek z postacią. Następnie nakłada nowa warstwę i odrysowywuje postać tak aby wyglądała jak by to on ją rysował na prawdę. I mam pytanie co do tego. Czy te pracę będą uznawane jako plagiat czy coś podobnego oraz czy uczestnik zostanie odrzucony?

nawet jezeli nałoży kalke to i tak nie zrobi racy idealnej wteyd naiwecej bledow sie popelnia :D sama pracuje nad wlasna juz 6ty dzien i nic -.-

Opublikowano

Blue member za drugie miejsce jest na zawsze czy na jakiś czas?

Opublikowano

O kim tutaj mowa?

/zakaz handlu

Opublikowano

Jak ktoś ma tylko Paint'a na win 7 i Gimpa to idealnie warstwy nie nałoży, zawsze można skorzystać z obrazu i na nim się wzorować, idealnego w końcu się nie stworzy.

Każdy rysuję jak uważa, jak uważasz że potrafisz lepiej to nam to udowodnij.

O kim tutaj mowa?

To się nazywa zwykłym czepianiem autora postu.

Opublikowano

Damian wlasnie ty miales taka prace :)
Nie mowie ze umiem lepiej, ale chyba kazdy kto SAM wykona prace bedzie lepszy od tego kto plagiatuje.

TOP@ Jezeli jakims cudem bym mial to 1 miejsce, moge sie z kims zamienic na drugie? I osoba ktora ma drugie dostanie pierwsze, a ja drugie?

DOWN@ Nie rozumiem o co ci chodzi? Tylko zadałem pytanie, a ty zacząłeś spinać jak bym cię jakoś krzywdził...

Opublikowano

Chyba nie wiesz co to plagiat, nie nakładałem warstwy a wzorowałem się na rysunku z internetu to nie plagiat bo nie przypomina w żadnym stopniu tego obrazka.

I nie łudź się, jest wiele innych ładniejszych prac.

Przykład żalu pewnej części ciała...

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak ktoś wygra -10% ostrzeżeń i ma on wtedy 0/100 pkt to ta nagroda zostanie jakoś zostawiona na później czy jak?

Opublikowano

Jak ktoś wygra -10% ostrzeżeń i ma on wtedy 0/100 pkt to ta nagroda zostanie jakoś zostawiona na później czy jak?

pisali że nie będzie talonu..

/zakaz handlu

Opublikowano

Wyniki będą pewnie za +-tydzień.
Aktualnie Majkel jest prawdopodobnie na wakacjach więc jakieś opóźnienia też mogą się pojawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...