Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

___===={Delatrex}====___ [1.6.2]__===_{Survival+Frakcje}___[FreeBuild]_===_{NO-PREMIUM}_===_{64sloty}__====__[Hide and Seek - chowanego]___===___{Częs

ostry1960

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

12 członków administracji na 46 slotów, pozdrawiam...

Nie polecam wchodzić i marnować czasu jak. Chcecie pograć na survivalu

Jezeli chcecie pograć na Freebulidto co innego

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Uwaga!

Nie ma co interesować się opinią Zohana, ponieważ stracił rangę na serverze za oszustwa i teraz się na nas mści.

Tak czy inaczej, ostatnio zbudowaliśmy gigantyczną arenę PvP z licznymi pułapkami i kryjówkami, zapraszamy!

beznazwy1kopiado.png

Opublikowano

Gdy piszecie : nie polecam " to napiszcie powód. Strzelam, że przez administracje :P

Prawdopodobnie nie wszedł na ten serwer tylko pisze zła reklamę ponieważ posiada swój serwer.

Opublikowano

Ten pan stracił moderatora niesłusznie, dlatego zbluzgał wraz z kolegami administrację, bo jest do niczego.

Sami widzieliście jak odchodziłem ile graczy pisało "Proszę nie odchodź !"

Widzieliście ile ludzi mnie broniło, gdy miałem dostać bana, itp... Sami z wrażenia nazwaliście ich moją armią :P Ciekawe czy was by tak bronili, szczególnie ciebie Alvaro złodzieju nicków i najgorszy adminie na świecie... I nie udzielaj się w tym temacie, bo zaraportuje na wszystkich twoich kolegów, którzy zmieniali IP po banie na tym forum...

PROSZĘ MODERATORA O ZAMKNIĘCIE TEGO TEMATU !

23562935567511174409.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...